jungle fever

Sunday Blondie

Mitä viileämpää lämpömittari Suomessa näyttää, sitä enemmän matkakuumeeni kasvaa. Ensi lauantaina seikkailu kohti Jenkkejä alkaa, iiks!

Omanlaisensa seikkailu oli myös kuvaussessio Haagan Alppiruusupuistossa, jossa kävimme viime viikolla ystäväni Annikan kanssa. Annika aloitti hetki sitten oman bloginsa täällä Lilyssä – käykääpä kurkkaamassa, minkälaisesta mimmistä on kyse! ♡

Tummanvihreänä hehkuvat lehdet ja puiden varjostamat polut loivat Alppiruusupuistoon viidakkomaisen tunnelman. Kuuma kesä oli kuihduttanut jo osan kirkkaan pinkeistä kukista, mutta onnistuimme löytämään metsän siimeksestä myös muutamia värikkäitä pensaita (niistä lisää kuvia myöhemmin).

Kävin puutarhassa viimeksi pari vuotta sitten, silloinkin makoilemassa vaaleanpunaisten kukkien keskellä. Suloiset alppiruusut houkuttelevat puistoon joka vuosi satoja ihmisiä, niin paikallisia kuin turisteja. Alppiruusujen täyttämä aurinkoinen aukio on piknikpaikkana mitä mahtavin.

Olin pukenut päälleni tämän hetken lempivaatteeni: BikBokin yksinkertaisen ribbimekon. Sen seuraksi saivat riittää Mangon aurinkolasit ja paljaat varpaat.

Luulen, että sama mekko tulee tarpeeseen niin New Yorkissa kuin Miamissa – Nykissä sää heilahtelee tällä hetkellä 25–30 asteen välillä, ja ilmatila on kostea. Huh! Luulen, että edes minunkaltaiselleni vilukissalle ei tule kylmä.

En kuitenkaan valita, kahdesta hyvästä syystä: New York ja Miami. Aion kastaa paljaat varpaani South Beachin kirkkaan turkoosiin mereen heti sillä sekunnilla, kun pääsen rannalle.

bloglovin instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

// As the temperature gets colder in Finland, my mind wanders to the warm streets of New York and Miami. Next week’s Saturday we’ll start our adventure to the US, yay! Last week me and my friend Annika had a little adventure in Haaga’s rhododendron garden – or in other words, a little photoshoot session. The garden felt almost like a jungle as we walked through the paths shaded by trees. I wore my favorite summer dress accompanied with only sunglasses and bare feet. I think I’ll be wearing this dress a lot on our trip, too – the weather in NYC is humid 25–30 degrees, ouch! But I’m not complaining, for two very good reasons: New York and Miami. Besides, I’ll dip my toes into the turquoise sea at the very moment we hit the beach.

TallennaTallenna

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi teillä tulee olee varmaan aikamoinen reissu!<3 Toi mekko on upee, näytät tosi kauniilta siinä! :)

Hanna K
Sunday Blondie

No ihan varmasti! ♡ En vieläkään ihan tajua, että olemme todella lähdössä – todennäköisesti tajuan sen vasta sitten, kun pääsen suutelemaan Manhattanin kuumana hohkaavaa asfalttia, haha! :--D

Ja kiitos ihana kauniista sanoistasi ♡♡♡ Lempivaatteet saavat aina aikaan hyvän fiiliksen, joka näkyy myös ulospäin! ♡

EricaK
EricaK

Oi ihana New York! Tulee varmasti huippu reissu! :)

Hanna K
Sunday Blondie

No älä, oon niin innoissani! ♡♡♡ Kävin Nykissä ensimmäistä kertaa kaksi vuotta sitten, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä ♡

Olisiko sulla joitakin hauskoja kahvila-/aamiaismesta-/raflavinkkejä Nykiin? Mulla on jo pitkä lista ihanista kahviloista, mutta eihän niitä voi olla koskaan liikaa... ;--)

EricaK
EricaK

Voi vitsit oon käynyt siellä monesti mutta viime kerrasta on sen verran aikaa että siellä on varmaan vaikka mitä ihania uusia paikkoja!! <3 ilmiannat sitten täällä kaikki hyvät vinkit niin hyödynnän niitä ensi kerralla ;)

Kommentoi