just go with the flow – arjen paras mineraalimeikkipuuteri

Sunday Blondie

Kokeilin mineraalimeikkipuuterin käyttöä muutama vuosi sitten, mutten koskaan innostunut siitä täysillä.

Olin lukioikäinen, ja tiesin melko vähän meikeistä. Arjen meikkiarsenaaliin kuuluivat lähinnä kajal, ripsiväri, huulikiilto – ja that's it. 

Isosiskoni sen sijaan oli toista maata. Seurasin ihastellen vierestä, kun hän suti mineraalimeikkejä kasvoille, luomille ja poskipäille. Siskon iho tuntui aina hehkuvan, ja näytti täydellisen puhtoiselta. Yritin luoda itselleni vastaavan meikin, siinä kuitenkaan mainittavammin onnistumatta. Niinpä mineraalimeikit jäivät meikkipussiin unholaan.

Pari kuukautta sitten päätin antaa mineraalimeikkipuutereille uuden mahdollisuuden, kun sain kokeiltavakseni kaksi Flow kosmetiikan tuotetta. Laajasta sävyvalikoimasta mukaani valikoituivat ihoni sävyyn parhaiten sopivat viileämpi porcelain talvelle ja lämpimämpi sun kesälle.

Aluksi olin hieman skeptinen. Ihoni on aavistuksen kuiva, ja pelkäsin, että mineraalimeikkipuuteri tekisi siitä entistäkin kuivemman näköisen. Muistelin myös aikaisemmista kokeiluistani, että puuteri pölisi levitettäessä helposti minne sattuu, vessan lavuaariin ja vaatteille.

Miten väärässä olinkaan!

No, ensinnäkin: Flow'n mineraalimeikkipuuteri ei kuivata lainkaan ihoa. Toki ihon kosteutus ennen meikkaamisen aloittamista on aina kaiken A ja O – levitän ensin kasvovoiteen, annan sen imeytyä ja sudin sitten puuteria iholleni.

Toisekseen Flow'n mineraalimeikkipuuteri levittyy ihanan tasaisesti. Isolla kabukilla tuotteen levitys onnistuu vaivattomasti ja käy rentouttavasta kasvojen aamuhieronnasta.

Tuote tuntuu olevan myös mielettömän kestävä, sillä se pysyy kauniina iholla koko päivän. En olekaan kokenut minkäänlaista tarvetta kanniskella meikkipurnukoita mukanani.

Valitut porcelain ja sun sopivat todella hyvin oman ihoni sävyyn. Tällä hetkellä olen käytän lämpimämpää sun-sävyä, sillä ihoni on vielä hieman ruskettunut helmikuisen Thaimaan matkan jäljiltä. Myös lisääntynyt auringonvalo ja viime viikolla aloittamani itseruskettavan käyttö alkavat vaatia lämpimämpää sävyä.

Flow'n mineraalimeikkipuuteri ei ole liian matta, eikä toisaalta liian hohtava. Se on just eikä melkein. Kevyt ja luonnollinen, kuin toinen iho.

I-H-A-N-A.

Tältä näyttää siis sun-sävy iholla, yhdistettynä pörröiseen aamutukkaan ja meikittömiin silmiin! Mielestäni lopputulos on luonnollinen: näyttää melkein siltä, ettei ihollani olisi lainkaan puuteria.

Olen todella kiitollinen hyvästä ihostani, johon ei ole koskaan noussut sen pahemmin suuria näppylöitä. Kevyt mineraalimeikkipuuteri sopiikin iholleni erinomaisesti, sillä tarvitsen harvoin paksua ja superpeittävää meikkipohjaa. Hyvä mineraalimeikkipuuteri kuitenkin tuo iholle sopivasti peittävyyttä, hehkua ja korostaa kasvojen parhaimpia piirteitä.

Flow'n mineraalimeikkipuutereista tulikin yllättäen arkeni ykköstuote! Aikaisempi luottopohjustajani, Chanelin meikkivoide, saa jäädä nyt kesätauolle – minä ja iho kun tullaan niin hyvin juttuun Flow'n kanssa.

bloglovin / instagram / pinterest

Yhteistyössä Sugar Helsingin kanssa

Kommentit

Irina - White & Fresh (Ei varmistettu) http://whiteandfresh.casablogit.fi

Mulla on meikkipussissa myös Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteri! Itselläni on puolestaan aika kehno iho, mutta viime syksynä kun vaihdoin meikkivoiteen mineraalimeikkipuuteriin jäi pahimmat finnikukinnot pois. Iho sai selkeästi hengittää puuterin alla. Sopii siis huonoihoisellekin, jos vaan malttaa olla vaikka täydellistä peittävyyttä ei saakaan. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Mahtavaa kuulla, että ihosi parani mineraalimeikkipuuterin ansiosta! :--) Tykkään itsekin Flow'n puuterin kevyestä ja hengittävästä koostumuksesta. Se sopii varmasti "huonoihoisellekin" – joissain tapauksissa paksu meikki voikin tukkia ihohuokoset ja aiheuttaa siten epäpuhtauksia. On aina ihanaa löytää tuote, joka sopii täydellisesti omalle iholle. :--)

Mariaa
Hömppätaivas

Käytätkö tuota ihan meikkivoiteen asemasta? Jotenkin itsestä on aina tuntunut, että iho ei ole tarpeeksi hyvä, että käyttäisi vain mineraalimeikkejä. Täytyy ehkä joskus kokeilla. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Kyllä käytän! Itse tykkään kevyistä meikkituotteista, jotka antavat ihon hengittää. Kenties mineraalimeikkipuuterista voisi olla apua huonokuntoisen ihon hoidossa, kuten Irina yllä totesi? Kaikkea kannattaa aina kokeilla! :--)

Kommentoi