kaivari ja kesähousut, muuta ei tarvita

Sunday Blondie

Aurinkoisen viikonlopun kunniaksi kaivoin kaapin perältä ultimate kesähousut – valkoiset farkut.

Valkoiset farkut, sininen poolo ja aurinkolasit sopivat oivallisesti kävelylle Kaivarin rannassa. Maleksimme rantatietä laiskasti auringosta nauttien, katselimme avoimelle merelle ja nuuskimme raikasta ilmaa. Miten ihanasti auringonsäteet leikkivätkään aaltojen pinnalla! 

Välillä pysähdyimme istumaan kivetykselle, vain lokit ja Helsingin jäätelötehtaan tötteröt puuttuivat. Ulkoisesti näytti jo aivan kesältä, mutta aurinko lämmitti vain pinnallisesti.

Silti ihmiset istuskelivat uskaliaasti Mattolaiturin ja Ursulan terasseilla. Itse suuntasimme kuitenkin jälkimmäisen sisätiloihin, jossa sai nauttia tropiikinomaisesta lämmöstä – lasitettu kahvila oli suorassa auringonpaisteessa kuin kasvihuone. Ja sehän sopi paremmin kuin hyvin kaltaiselleni vilukissalle.

Teetä kului useampi kupillinen, ja yritin parhaani mukaan olla tiputtamatta jakamiamme suklaakakkua ja mustikkapiirakkaa herkille farkuilleni. Siinä kenties yksi syy, miksi pidän niin harvoin valkoisia housuja: mietin ne jalassani liikaa tekemisiäni.

Siksi päätinkin, että kesällä aion pukeutua useammin vaaleisiin housuihin. Aion myös omaksua uskaliaamman ja rennomman asenteen. Entä sitten, jos housuille tipahtaakin vähän jäätelöä? Tai ne pölyttyvät kalliolla istumisesta? Tai tahmaantuvat hiekasta ja suolaisesta merivedestä?

Housuja saa aina uusia – pienet ilon ja onnen hetket sen sijaan ovat ainutlaatuisia.

bloglovin / instagram / pinterest

 

Kommentoi