kakkua, kaasoilua ja häähumua

Sunday Blondie

Thank God it’s Friday!

Vihdoinkin voin keskittyä täysillä tämän viikon tärkeimpään ohjelmaan: rakkaan, lukioaikaisen ystäväni häihin sekä kaasona toimimiseen.

Nämä kuvat ovat viime viikon lauantailta, jolloin haahuilimme poikaystäväni kanssa Ullanlinnassa etsien rauhallista, avoinna olevaa kahvilaa, joka soveltuisi aamupäiväkahvitteluille ja lehdenluvulle. Alun perin otimme kohteeksemme Café Esplanadinkin sisarkahvila Café Succèsin, mutta harmiksemme kahvila oli kiinni kesälomien vuoksi.

Kävelimme eteenpäin Korkeavuorenkatua. Storyn ja Sis. Delin pikkuruisissa kahviloissa oli tuskaisen kuuma sisällä, ja ulkopöytäpaikat oli jo ehditty viedä. Kiertelimme aikamme edestakaisin, kunnes lopulta päädyimme lähimpään ulkoistumapaikkoja tarjoavaan kohteeseen: KahVilla -lahjatavarakauppaan, jonka yhteydessä toimii Robert’s Coffeen paahtimokauppa.

Kahvittelun sijaan reissun päätarkoituksena oli kuitenkin löytää juhlamekko ystäväni häihin. Kaasona koen erityistä tarvetta esiintyä edustavana, ja siksi ajattelin, että olisi hauskaa pukea päälle uutuuttaan hohkaava mekko sen sijaan, että turvautuisin useita vuosia vanhaan yo-mekkoon.

Olen todella otettu kaason tehtävästäni, ja huomisia juonto-osuuksia ajatellen myös hieman jännittynyt. Erityisen iloinen olen kuitenkin onnistuneesta polttaripäivästä, josta tuli lopulta juuri morsiamen näköinen. Kotibrunssi, pieniä tehtäviä kaupungilla, piknik, samba-tunti Esplanadilla, hemmotteluhetki, karaokea, saunomista ja vähän lisää tanssimista… Kaikki polttareille osallistuneet viihtyivät. Ja mikä tärkeintä, itse morsian oli tyytyväinen.

En voisi olla onnellisempi ystäväpariskuntani puolesta. He ovat lähipiiristäni ensimmäinen parikymppinen pariskunta, jotka astuvat avio-onneen. On aina ihanaa nähdä, miten kaksi mahtavaa tyyppiä löytää toinen toisensa – ja itse uskon, että tässä on pariskunta, jonka onni kestää.

Voih, miten siirappista! Tulevana lauantaina luvassa siis häähumua kaikissa muodoissaan: morsiamen helman suoristelemista alttarilla, liikuttavia juhlapuheita, hääbingoa, tanssia ja kakkua. Vähän kyllä haikailen oman hubbyni (puspus!) perään, joka on parhaillaan lomanvietossa Pohjanmaalla. But a woman's got to do what a woman's got to do! Kaason hommissa päivä vierähtää nopeasti.

Ainakin säästyn niiltä kiusallisilta valsseilta – or that's what I hope, sillä valssimuuvini ovat jokseenkin ruosteessa.

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentoi