kaunista arkea – pinossa yhdistyvät käytännöllisyys ja design

Sunday Blondie

Vaikka ostan äärimmäisen harvoin kotiini sisustustavaraa, on minusta toisinaan rentouttavaa kierrellä Helsingin pienissä sisustusputiikeissa ja inspiroitua niiden kauniista esineistä.

Punavuoressa Fredrikinkadulla sijaitseva Pino on oivallinen kohde laiskan lauantaiaamupäivän putiikkikierrokselle. Pino tarjoaa monenlaisia arjen käyttötuotteita, joissa yhdistyvät hauskasti käytännöllisyys ja kekseliäs design.

Pinossa uskotaankin, että hauskoilla ja toimivilla arjen käyttötavaroilla on positiivinen vaikutus mielialaan ja ympäristöön. Itse ainakin saan suurta nautintoa pienistä, kauniista asioista – ja mitä funktionaalisempia ne ovat, sen parempi. Vaikka pidänkin sisustusesineistä, en halua turhaa tavaraa nurkkiini pölyttymään.

Pino on kuin arjen käyttötuotteiden tavaratalo pienoiskoossa: on ruokaa, kosmetiikkaa, astioita, paperitavaraa, laukkuja, kyniä, kynsilakkoja, sisustuselementtejä, juhlatarvikkeita. Mikä parasta, tuotteiden hinnat eivät ole päätä huimaavia, joten kenellä tahansa on varaa pieniin arjen piristyksiin.

Jos olisin järjestämässä juhlat, ja haluaisin panostaa koristeluihin, suuntaisin ensimmäisenä Pinoon – samasta paikasta kun löytyvät kätevästi niin koristelut, värikkäät paperilautaset, mukit ja pillit kuin lahjapaperit. Ekstrana mukaan saattaisi tarttua partyihin sopiva kynsilakka ja pussi kuviopastaa.

Putiikissa kiertelystä huolimatta ostoskoriini ei tarttunut mitään – tykkään monesti käydä vain katselemassa liikkeiden tarjontaa. Olen haaveillut pitkään valkoisesta Le Sac en Papier -paperipussista, ja jonain päivänä käynkin vielä nappaamassa sen mukaani. (Siis heti, kun keksin pussukalle sopivan paikan kodistani.)

bloglovin / instagram / pinterest

Pino
Fredrikinkatu 22
Ma
pe 1118, la 1115

Kommentoi