kauppakeskuksen valopilkku – by the way hurmaa persoonallisuudellaan

Sunday Blondie

Kampin kauppakeskukseen toiseen kerrokseen ilmestyi elokuun lopulla suloinen liike, jonka valoisa sisustus on houkutellut minut tutkimaan hyllyjen tarjontaa jo useaan kertaan.

By the way on lifestyle-myymälä, jonka valikoimiin lukeutuvat niin vaatteet, kengät, asusteet, korut kuin sisustustuotteet. Vaaterekkien tarjonnasta löytyi monia itselleni jo entuudestaan tuttuja merkkejä, kuten Minimum, Beck Söndergaard, Samsoe Samsoe, Twist&Tango, Ted Baker ja Hunky Dory, mutta joukosta löytyi myös paljon itselleni täysin uusia nimiä.

Valkoisenaan hohtava, kauniisti sisustettu liike on ihana valopilkku hämärässä kauppakeskuksessa. Toisin kuin isoissa ketjuliikkeissä, By the way:ssa vallitsee mielestäni rentouttavan rauhallinen tunnelma, joka suorastaan kutsuu haahuilemaan liikkeeseen omaan tahtiin ja hypistelemään vaatteiden ja sisustustuotteiden materiaaleja.

Tine K Homen valkoiselta teeltä ja inkivääriltä tuoksuvat kynttilät saivat mieleni niin virkeäksi jo ensimmäisellä henkäyksellä, että olisin halunnut napata yhden kynttilän heti mukaani. Hillitsin kuitenkin itseni, kun muistin, miten monta kynttilää kotikaapissa vielä odottaa. Syksyn ja pimeän tullen kynttilät kuluvat kuitenkin nopeasti – rakastan etenkin hempeiden, vaniljan, kukkien tai hedelmien tuoksua sisältäviä kynttilöitä.

Myös Second Femalen harmaa, ylipolven ulottuva villatakki kutsui minua luokseen. Olen aina viluinen, ja siksi tarvitsekin useita paksuja villapaitoja sekä takkeja etenkin töissä, jossa ilmastointi tuntuu pauhaavan aina täysillä. Pitkä neule toimisi alkusyksystä myös hyvin ulkokäytössä takkina.

Koko liike suorastaan pursui suloisia syysvaatteita ja -asusteita. Sinapinkeltaiset tyynyt ja viininpunaiset alusvaatteet miellyttivät kummasti silmää, kun taas helmenharmaat neuleet tuntuivat suloisen pehmeiltä sormenpäissä.

Parasta By the way:ssa on kuitenkin liikkeen oma ilme, joka on naisellisen minimalistinen. Mielestäni on mahtavaa, että tänä päivänä kauppakeskuksestakin voi löytää näin persoonallisen liikkeen.

Tänne poikkean varmasti jatkossakin, kun kaipaan pientä tyyli- tai sisustusinspiraatiota. Voi myös olla, etten pysty vastustamaan kauaa tuoksukynttilöiden huumaavan kutsuvaa tuoksua.

By the way
Kampin kauppakeskus, 2. krs
Ma
pe 921, la 918, su 1218

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

Susann
Eleganssi

Kuinka en tiennyt tästä? Täytyy ehdottomasti käydä tutkimassa!

Hanna K
Sunday Blondie

By the way on vielä kohtuullisen uusi, joten ei ole ihme, jos se on jäänyt sinulta huomaamatta. Kampin kauppakeskus tuntuu muutenkin uudistuvan juuri nyt jatkuvasti – huomasin itsekin vasta maanantaina, että Calvin Klein on avannut myös alusvaatteilleen oman liiketilan! :--)

Kommentoi