kesän kuumin konttikahvila – rennon tyylikäs cargo coffee & kitchen

Sunday Blondie

Pääsin viime perjantaina tutustumaan juuri ovensa Ruoholahdenrantaan avanneeseen Cargo Coffee & Kitcheniin, kun sain kutsun Yotuelin järjestämään Kauniiden hymyjen iltapäivä -bloggaajatapahtumaan.

Baanan eteläpäähän toukokuun alussa avattu Cargo koottiin kasaan vanhoista merikonteista. Isot ikkunat täyttävät pienen kahvilan valolla, ja vaneripinnat tuovat lämpöä raffiin tunnelmaan. Sisätilojen lisäksi kahvilan katolta löytyy koko päivän auringonvalosta nauttiva terassi baareineen. Terassi olikin saavuttanut nopeasti suosiota, sillä se oli perjantai-iltapäivänä täynnä kauniista säästä nauttivia ihmisiä.

Cargon henkilökunta oli valmistellut meille monenlaisia herkkuja: täytettyjä leipiä, keittoa, salaattia ja pientä makeaa. Juotavaksi tarjolla oli ihanan Powaun mehuja (olen jo pidempään fanittanut merkin suloisia pikkupulloja!), Pour Te:n jääteetä sekä tietysti erilaisia kahveja. Kaikki oli tuoretta, raikkaan kesäistä ja erinomaisesti valmistettua. Esteetikkona arvostin myös ruoan kaunista esillepanoa.

Iltapäivän ohjelmassa oli paitsi nauttia hyvästä ruoasta, myös keskustella hampaiden hoidosta. Väittelimme esimerkiksi siitä, minkälainen hammaslanka on paras, ja pohdimme, minkälainen hampaidenvalkaisu olisi terveellisin.

Vaikka tapahtuman teemana olikin hampaidenhoito, pääsimme kuitenkin maistamaan myös Cargon makeita herkkuja. Yksi kahvilan erikoisuuksista on flapjack, brittiläinen jälkiruokaherkku, joka valmistetaan kaurahiutaleista ja voista. Cargon versiossa mukana oli myös kuivattua aprikoosia, mikä sopikin "myslikakkuun" erinomaisesti.

Flapjackin lisäksi tarjolla oli pieniä raakasuklaapaloja, jotka sulivat sormille ja suuhun. Kivan erilaisia jälkiruokia, näihin ei törmää joka kahvilassa! Vitrsiinissä oli esillä muitakin jälkiruokia, esimerkiksi perinteistä mudcakea.

Smile! Herkuttelujen jälkeen kelpasi väläyttää hymy kameralle. Vaikka hampaani ovatkin kohtuullisen valkoiset, odotan innolla tapahtumasta kotiinviemisiksi saamieni Yotuel-tuotteiden testaamista. Niistä lisää raporttia myöhemmin!

Cargo Coffee & Kitchen
Ruoholahdenranta 8
Ma
pe 7.3022, la 1022, su 1018

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

Jaana K

Vaikuttaapa kivalta paikalta!

Hanna K
Sunday Blondie

Yläkerran terassi vaikutti oivalliselta istuskelupaikalta: aurinko paistaa katolle pitkään, ja sieltä näkee hyvin satamaan. Ihana kesäkahvila! :--)

Rööperin Rouva Saara (Ei varmistettu) http://rooperinrouva.blogspot.fi

Ihana postaus ja ihanaa kun pääsit tulemaan! Oli kiva nähdä, toivottavasti törmätään taas :) Kivaa viikonloppua!

Hanna K
Sunday Blondie

Voi ei, en ollut saanut ilmoitusta kommentistasi! Iltapäivä oli mitä ihanin, ja tarjoilut mahtavat. Kiitokset sulle kutsusta, ja tilaisuuden järjestämisestä! Olisi hauskaa viettää joku kerta myös iltaa pienellä bloggaajaporukalla, vaikka jonkun kotona! :--)

Misorellan (Ei varmistettu) http://misorella.blogspot.fi/

Oli kiva tavata tilaisuudessa! Kuten huomata saattaa, kommentit tosin tulevat hieman jälkijunassa. :D Aurinkoa viikkoosi! :)

Hanna K
Sunday Blondie

No hei, kuin myös! Musta on aina ihana tutustua uusiin ihmisiin, ja mikäs sen parempaa, kun yhteiset kiinnostuksen kohteetkin vielä osuvat kohdilleen :--) Aurinkoa myös sinne suuntaan, olisi kiva nähdä uudelleen, kuten ylläkin totesin!

Kommentoi