kevätfiilistelyä vaatekaupoilla – rennon tyylikäs urban a

Sunday Blondie

Keväällä se aina iskee: halu uudistua.

Halu pistää vaatekaappi uusiksi. Halu värjätä hiukset, leikata ne lyhyemmiksi. Halu tehdä jotakin päräyttävää.

Tummanpuhuvien talvimallistojen jälkeen näyteikkunoihin ilmestyneet kevätvaatteet tuntuvat taivaan lahjalta. Oli ulkona sitten pakkasta, loskaa tai vesisadetta, mieli rientää jo innoissaan kohti kesää ja pitkiä, valoisia iltoja.

Kävin viime viikolla yhdessä Helsingin lempiliikkeistäni, Urban A:ssa, hypistelemässä kevään vaateuutuuksia. Päivä oli kevätfiilistelyyn mitä otollisin: kirkas auringonvalo lämmitti poskipäitä ja sai valkoisen liiketilan suorastaan hohtamaan.

Urban A on toiminut vuodesta 2004 lähtien tarjoten asiakkailleen moninaisen valikoiman ulkomaisia merkkejä, joista useimmat tulevat Skandinaviasta. Muun muassa Becksöndergaard, By Malene Birger, Hunkydory, Sophie by Sophie ja Twist & Tango lukeutuvat liikkeen valikoimiin.

Vaateliikkeessä pyöriessä mieleeni nousi päällimmäisenä ajatus: nämä vaatteet ovat just mun makuun.

Relaxed urban atmosphere, kuten liikkeen verkkosivuilla maalaillaan, kuvaa todellakin parhaiten Urban A:n henkeä. Tiedättehän ne huolettoman tyylikkäästi pukeutuvat ruotsalaisnaiset, jotka saavat löysän neuleen ja boyfriend-farkut näyttämään äärettömän seksikkäiltä? Urban A on sellaisen tytön vaatehuone.

Juuri pehmoisiin neuleisiin ja rentoihin farkkuihin kiinnitin katseeni liikkeessä pyöriessäni. Miten merimiesraita voikin näyttää yhtä freesiltä vuodesta toiseen? Mustavalkoinen raitapaita, siniset farkut, punaiset kynnet ja punatut huulet. I've never seen elegance go out of style.

Siskoni saapuu perjantaina Helsinkiin visiitille. Olisiko silloin pienen kevätshoppailun aika? Vaatekaappini kaipaa freesausta!

Urban A
Erottajankatu 1–3
Avoinna ma–pe 11–19, la 11–17

bloglovin instagram / pinterest

// You know those cool Swedish girls who always seem to rock the cozy sweater and boyfriend jeans look? Urban A is just the kinda store for stylish yet relaxed clothing. I found many wonderful knits I'd love to have for this spring, as well as nice sunnies. My wardrobe needs freshening up!

 

Kommentit

Minna // Kotona ja kaukomailla (Ei varmistettu) http://www.kotonajakaukomailla.com

Kiitos kauppavinkistä, tuonne pitääkin kipaista kunhan annan itselleni luvan ostaa jotain vaatetta! Etsin vielä sitä omaa tyyliä mutta jonnekin klassiseen ja ajattomaan päin se on kai suuntautumassa, ja tuollainen liike olisi kuin karkkikauppa. Malene Birgerin tuotteet ovat aivan ihania ja itselläni on meikkipussukka, mutta voisin ostaa jokaisen laukun, kännykkäsuojan ja pussukan mitä näissäkin kuvissa on..! Jotenkin huipputyylikäs kuviointi niissä.

Hanna K
Sunday Blondie

Oi, kiva kuulla, että vinkistä oli sulle iloa! ♡ Mulla on aivan sama case: oma tyyli on välillä vähän hakusessa, kun tykkään niin monenlaisesta, mutta eniten pidän selkeistä linjoista ja laadukkaista materiaaleista.

Malene Birgerin tuotteet ovat todella klassisia! Urban A:sta löytyy paljon Birgerin tuotteita, sun täytyy ehdottomasti suunnistaa hypistelemään niitä liikkeeseen :--)

Kommentoi