a little bit of nordic magic – fredan valopilkku, r/h store

Sunday Blondie

Siinä missä olen ehdoton arkiaamiaisten puolestapuhuja, kannatan myös ajoittaista haahuilua Helsingin pikkuputiikeissa keskellä viikkoa.

Kun ulkona on pimeää päivälläkin, ja kylmä merituuli käy luihin ja ytimiin, tuntuu ihanalta poiketa yhden liikkeen lämmöstä toiseen. Yksi lempivaateputiikeistani on Fredrikinkadun R/H Store, jossa jaksan ihastella kerta toisensa jälkeen vaatteiden lisäksi liikkeen sistustusta.

Puhdas valkoinen, rouheat harmaan sävyt, kupariset putket sekä yltiökirkas valaistus toimivat oivallisena piristysruiskeena harmaana marraskuun päivänä. Pieni toive liikkeen suunnittelijalle: voisitko tulla suunnittelemaan minunkin kotini sisustuksen?

R/H:n syystalven 2015 Black Waves -mallisto on vuodenaikaa mukaillen tummanpuhuva. Mustan ja harmaan lisäksi värimaailmasta löytyy kuitenkin myös pilkahdus kirkasta ja tummempaa lilaa sekä vaaleansinistä.

Olen aina rakastanut erityisesti R/H:n taidokkaita printtejä. Syys-talvimalliston hullunkurinen käsiprintti on samaan aikaan hauska, tyylikäs ja omassa mielessäni jopa hieman surrealistinen. 

Erityisen ihastunut olen jo kevätmallistossa esiintyneeseen Magic Sweater -collegeen niin vaaleamman kuin tummemman harmaan sävyssä. Syystalvi-malliston college oli sisäpinnaltaan vielä kevätmalliston puseroa paksumpi, pehmeämpi ja lämpimämpi. Valtava Gaga Knit Sweater sekä Magic Knit Sweater saisivat mieluusti myös löytää tiensä vaatekaappini, viluisena kun tarvitsen talvelle useita neuleita.

Joulupukki, joulupukki – minulla saattaisi olla mielessäni useampikin toive R/H:n syysmallistosta. Esimerkiksi superpehmeä Magic Sweater lämmittäisi ihanasti ilmastoidussa toimistossa, kun näpyttelen töitä tietokoneellani...

R/H Store
Fredrikinkatu 18
Ma
pe 1018, la 1116

Psst! Jolie span alennuskoodi on voimassa vielä tämän viikon loppuun asti. Alennuskoodilla LOVE DA HELSINKI saat pitkän kasvohoidon lyhyen hinnalla sekä –20 prosentin alennuksen span tuoteostoista. Varaa rentoutushetki itsellesi tai anna kasvohoito joululahjaksi rakkaallesi. 

bloglovin instagram / pinterest

// Dear Santa – there are many pretty things in R/H’s FW15 collection I’d love to wear on coming winter… This cozy Magic Sweater, for example, would keep me warm when working in our icy cold office!

Kommentit

Kukkuu kuuleeko maa

Vautsi, mikä paita!! Miten multa on voinut mennä ohi kokonaan tuo merkki!? Nyt aion hetimiten tutustua heihin :)

Hanna K
Sunday Blondie

No älä muuta sano! R/H on ihana, ehdottomasti yksi Suomi-muodin omista suosikeistani. ♡ Tsekkaa ihmeessä superlahjakkaat suunnittelijamimmit merkin takana! :--)

Kommentoi