makeaa perjantaita – viikonlopun leffakarkit roobertin herkusta

Sunday Blondie

Syön nykyään todella harvoin karkkia, etenkin irtsareita. Siis ihan oikeasti, varmaan pari hassua kertaa vuodessa - jostain syystä sokeriset namit eivät ole enää maistuneet, vaan ikisuosikkini Ben&Jerry's vie aina voiton karkkihyllyn houkutuksista.

Viime viikonloppuna mieleni kuitenkin horjui, kun astuin sisään Viiskulmalla sijaitsevaan Roobertin Herkkuun. Olen monet kerrat juossut kiireessä puodin ohitse, mutta tällä kertaa päätin pistäytyä sisälle, sillä kerrankin ei ollut kiire mihinkään.

Irtsariastiat nähdessäni mieleeni tulvahti monia hauskoja muistoja lapsuudesta. Meillä oli esimerkiksi isäni kanssa tapana käydä toisinaan viikonloppuisin vuokraamassa elokuva Filmtownissa, ja napata samalla leffaevääksi reilu pussi irtsareita. Muistan, miten hauskaa oli kurkistella eri karkkirasioiden sisälle, ja valita pussiin yksitellen omia lemppareita. Vadelmalaku-pääkallot, pinkit ufot ja riisisuklaapallot olivat silloin kova juttu.

Roobertin Herkusta löytyy kuitenkin paljon muutakin kuin irtsareita. On amerikan herkkuja (Pop Tarts, M&M's, Reese's, Oreo), erikoisia limppareita, fudgea, jelly beanseja, lakuja, salmiakkia, paljon erilaisia suklaalevyjä. Valikoima on laaja, ja mukavan erilainen tavallisten ruokakauppojen karkkivalikoimaan verrattuna. Tietysti harkiten valitut tuotteet kustantavat myös hieman enemmän, mutta jos syö karkkia kerran tai pari kuukaudessa, voi siitä maksaakin hieman enemmän.

Suklaan ystävänä olisin napannut mieluusti mukaani levyn Goodion tummaa suklaata, tai hupaisan Choc Starsin, joista löytyivät ainakin Michael Jackson, Lady Gaga, Kuningatar Elizabeth ja PSY. Roobertin Herkun tuotteet sopivatkin hyvin paitsi leffaillan herkutteluun, myös hauskoiksi lahjoiksi makean ystäville.

Värikäs näyteikkuna, suloiset pakkaukset ja veikeä pyörä kutsuvat vienosti ohikulkijaansa astumaan sisälle ihmettelemään suloisen pikkupuodin tarjontaa. Nyt tiedän, minne suuntaan, kun irtsarihammasta alkaa seuraavan kerran kolottaa! Sweet.

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Just tänään viiletin tuon ohi, ja aika kutsuvalta puoti kyllä näytti :D Vielä ei ollu kuitenkaan karkkipäivä :)

Hanna K
Sunday Blondie

Tiedän tunteen! Minäkin pyrin pitämään kiinni terveellisestä ruokavaliosta arkena, kun taas viikonloppuisin on lupa herkutella. Harvoin nautittuna herkut maistuvat vielä paremmilta! Kannattaa poiketa puotiin, sieltä saa oivallista inspistä karkkipäivään ;--)

Kommentoi