matkalla fazerin kanssa – matkailufriikki herkuttelee travel -suklailla

Sunday Blondie

Mitäpä sitä kiertelemään: jos minun pitäisi valita yksi lempimakeiseni, olisi se ehdottomasti suklaa.

Nykyään ostan suklaata suorastaan harmillisen harvoin, sillä viikonloppuisin herkutellessani käyn useimmiten kahviloissa ja nautiskelen teen kanssa raakakakkua tai leivonnaisen. Arkisin taas välttelen sokerilla kyllästettyjen ruokien syömistä – mielestäni herkkuhetket ovat parhaimmillaan, kun niitä ei ole jatkuvasti.

Jos ostan suklaata, tykkään kokeilla jotakin uutta. Viime vuosina olen ihastunut etenkin raakasuklaaseen: suomalaisen Goodion ja brittiläisen Ombarin pienet raakasuklaalevyt tarjoavat sopivassa määrin makeaa ja maistuvat täyteläisiltä.

Viime viikonloppuna testasimme koko perheen voimin Fazerilta saamiani Karl Fazer Travel -suklaita. Uudet suklaalevyt tuovat perinteisten Fazerin suklaalevyjen rinnalle tuulahduksen New Yorkista, Lontoosta, Rio de Janeirosta ja Kööpenhaminasta. Matkailufriikki arvostaa! Kenties voittekin jo arvata, mikä näistä neljän suurkaupungin nimeä kantavista suklaalevyistä oli oma suosikkini… ☆

Viisihenkisen raatimme makumieltymykset osoittautuivat lopulta varsin samansuuntaisiksi. Jääkahvinmakuista maitosuklaata ja suklaakakun paloja sisältävä New York oli kaikkien ykkössuosikki. Heti teki mieli hypätä lentokoneeseen ja ottaa suunnaksi kesäinen New York, jossa kylmä iced latte viilentää ihanasti helteistä kesäpäivää!

Toisen sijan jakoivat toffeinen Lontoo sekä raikkaalta mintulta maistuva Rio de Janeiro. Myös valkosuklainen, vadelmaa ja lakritsia yhdistelevä Kööpenhamina oli tykätty, joskin se maistui valkosuklaaseen tottumattomien suussa liiankin makealta.

Travel -suklaalevyjen kääreet pitävät sisällään myös koodin, jonka kautta voi katsella netistä kunkin levyn kaupunkiin liittyviä videopätkiä. Onnekkaimmat voivat voittaa jopa lentolippuja. Niiden suhteen minulla ei kuitenkaan ollut tällä kertaa tuuria matkassa.

 

Mutta onpa minullakin yhdet lentoliput takataskussani – huomenna koittaa vihdoinkin se päivä, kun lennämme viikon löhöilylomalle Thaimaahan! Reissun aikana voitte seurata kuulumisia @hannakarppa-nimimerkillä niin Instagramista kuin Snapchatista, jonka käytölle alan vähitellen lämmetä.

Kohta aletaan pakkaamaan! Nyt olisikin se hetki, kun olen oikeasti neuvoa antavan suklaapalan tarpeessa. Miten naisen matkalaukku voikin tuntua aina yhtä pieneltä?

bloglovin instagram / pinterest

// Last weekend me and my family had some fun tasting these new travel inspired chocolates I got from Fazer. Wanderlust approves! There were four different chocolates: New York, London, Rio de Janeiro and Copenhagen. I think you can already guess my favorite... New York, of course! The taste of iced coffee and mudcake with sweet milk chocolate was just unbeatable. You gotta try these, too!

Kommentit

Mariaa
Hömppätaivas

Nuo uutuussuklaat näyttävät niin hyviltä! En malta odottaa, että pääsee maistamaan. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Kääks, näin sun kommentin vasta nyt – sori siis, että kesti näin kauan vastata! Kenties oletkin jo päässyt maistamaan matkasuklaita? ;--) Nämä ovat vähän makeampia kuin normaali Fazerin sininen, mutta mä kyllä tykkään!

Kommentoi