monday basics

Sunday Blondie

Maanantai. Pahimmillaan herätyskello soi seitsemältä aamulla, pomppaan ylös sängystä, säntään suihkuun ja häsellän aamutoimet minuuttiaikataululla. Parhaimmillaan heräilen rauhassa aamusta nauttien, nuuhkin raikasta ilmaa ikkunasta, pukeudun lempivaatteisiini ja suuntaan sushille ystäväni kanssa.

Tänään, luojan kiitos, sain nauttia jälkimmäisestä. Ja mikä parhainta, aamulla oli aikaa valita vaatteet ajatuksella. Sellaiset vaatteet, jotka soveltuvat parhaiten aurinkoiseen kevätpäivään Helsingin kaduilla.

Olen joskus todennut, että rakastan kauniita mutta yksinkertaisia asioita – niin pukeutumisessa kuin elämässä ylipäätään. No, tässä pukeutumistani yksinkertaisimmillaan: siniset perusfarkut ja valkoinen paita, harkiten valikoiduilla asusteilla höystettynä.

Joku toteaisi, että ush, miten boring. Mutta minulla on aina kiva fiilis, kun puen nämä luottofarkut jalkaani. Silloin päivä ei voi alkaa huonosti.

paita Calvin Klein // farkut Gina Tricot // kengät Zara // aurinkolasit Gucci // laukku See by Chloé

Kirjoitin helmikuussa sen hetkisistä lemppareistani, nahkaa ja farkkua yhdistelevistä housuista. Auringonvalon lisäännyttyä tummat farkut ovat saaneet jäädä kaappiin, ja olen löytänyt itseni kerta toisensa jälkeen astumasta ulos ovesta Ginan siniset farkut jalassani.

Laatu ei katso hintaa. Nämä housut maksoivat alle viisikymppiä, mutta ne istuvat usean kuukauden käytön jälkeen yhä täydellisesti. Lyhyenä tyttönä löydän harvoin farkkuja, jotka olisivat sopivan mittaiset, eivätkä jää ryttyyn nilkkaan. Siksi olikin ihanaa löytää pitkästä aikaa farkut, jotka istuvat just eikä melkein, ja ovat kuin minulle tehdyt.

Tässä asussa astelen ilomielin kevääseen! Muuten kaappi kaipaisikin hieman päivitystä, kirkkaampia värejä (ei aina sitä mustaa), suloisia minihameita ja hauskoja printtejä. Toivottavasti kaapin näivettyneeseen tilaan saadaan uusia tuulia, kun pääsen kuun lopulla pitkästä aikaa Tukholmaan! Jättefint. ♡

kuvat: Eveliina Linkoheimo

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

M.
Avec Mari

Tosi kiva ja ihana asu! Simppeli on chic!

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos kaunis! ♡ Simplicity is the key – ja tämä tyylivinkki toimii kenellä tahansa.

ulletin
Stilettikorkokanta

Hot!! Upeet kuvat, upee asu, upee nainen! Sun sääret näyttää kilometrin pitkiltä. 

Hanna K
Sunday Blondie

Hih! Tiedä niistä kilometreistä, mutta kiitos muru! ♡ Olis kiva tavata myös upeeta naista siellä ruudun toisella puolella ;--)

Kommentoi