my hair seriously needs help

Sunday Blondie

No nyt kyllä hymyilyttää. Tänään tämä tyttö suuntaa kampaajalle!

Rentouttava kampaamohetki tulee juuri sopivaan väliin, sillä ilmassa on pientä stressiä valmistumishärdellin takia. Toisekseen hiukseni todella tarvitsevat ammattilaisen kosketusta, sillä viime kampaajakerrasta on ehtinyt vierähtää jo puoli vuotta. Jaiks! En voi ainakaan väittää, että minulla palaisi liika rahaa hiuksiini.

Olen jokseenkin lazy ass hiusteni suhteen. Kun käy treenaamassa 4-5 kertaa viikossa, hiukset on usein helpointa sujauttaa poninhännälle. Ihailen kuitenkin niitä ihmisiä, jotka viitsivät föönata hiuksensa joka aamu. Itsehän käytän tuon ajan nukkumiseen.

Aiemmin hiuksiini värjättiin vaaleampia raitoja, jotka sulautuivat yhteen juurikasvuni kanssa. Lopputulos oli luonnollinen, ja säilyi kauniina usean kuukauden.

Kaipaan kuitenkin kesäksi vaihtelua, ja tällä kertaa haaveilen kunnon beach babe -lookin perään. Lämpimiä sävyjä, hunajaa, kauraa ja vaniljaa. "Ootsä tekemässä puuroa?", kaverini nauroivat.

See? My hair seriously needs help. Onneksi juurikasvu on kohta muisto vain!

bloglovin / instagram / pinterest

Kuvat Eveliina Linkoheimo

Kommentit

Mariaa
Hömppätaivas

Itsekin kävin juuri tuossa perjantaina kampaajalla ja oli kyllä sellainen juurikasvu, että oikein hävetti. Kesäksi kyllä jotenkin kummasti kaipaa jotain muutosta ja kampaaja on helppo valinta siihen tarpeeseen. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Voi, tiedän tunteen! Kyllä sitä alkoi taas miettiä, miksi ihmeessä kampaajalla käyntiä tulee venytettyä aina niin pitkälle. Uudesta, onnistuneesta värjäyksestä tulee niin hyvä mieli! Kesäksi on todellakin kiva päivittää päätä ;--)

Oddandimperfect

Itsellä usein venyy käyntivälit sen verran pitkäksi, että hyvä, jos kampaaja vielä tunnistaa :D Se on vain välillä niiiin vaikeaa raahautua sinne kampaajalle, vaikka jo pelkkä kevennys auttaisi elämää huomattavasti.

Hanna K
Sunday Blondie

Hahaa, samaistun niin suhun! Miten se aina vain venyy ja venyy? Ja sitten kun astuu ulos kampaajalta, miettii joka kerta, miksen käy täällä useammin :--D Ihan älytöntä! 

Kommentoi