my summer bucket list

Sunday Blondie

Fiilistelimme eilen tulevan viikonlopun hellesäitä töissä toimituksessa. Heinäkuu! Seksihelle! Missä on mun minishortsit ja bikinit?

Niin vähän aikaa, niin paljon tekemistä. Suomen kesä on kiusallisen lyhyt, ja juuri siksi kesäpäivistä pitää ottaa kaikki irti. Kun aloimme pohtia, mitä kaikkea kivaa töiden jälkeen voisi tehdä, iski vastaan kuitenkin runsaudenpula.

Laadin itselleni joka kesä listan asioista, jotka haluan tehdä – ja lopulta ehdin toteuttaa ehkä kolmasosan niistä. Toisinaan loppukesästä voikin iskeä paniikki, että APUA mä en oo vieläkään ehtinyt käydä tuolla, nähdä tota tyyppiä ja tehdä näitä asioita

Nykyään suhtaudun kesälistaani lungisti. Kesällä on hyvä mennä fiiliksen mukaan, poiketa suunnitelmista, nuuskia uusia paikkoja ja heittäytyä hetkeen. Ne kesälistan asiat, jotka jäävät tänä kesänä tekemättä, voi aina toteuttaa seuraavana kesänä.

Mitä kesälistaltani sitten löytyy? No, ainakin nämä:

- pitsat Skifferissä
- pari saaristoretkeä
- retki Porvooseen
- ainakin 10 litraa jäätelöä (todennäköisesti enemmänkin)
- kilokaupalla mansikoita
- Espan nurmikolla makoilua
- Helsingin kivoimpien drinkkimestojen testausta
- grillaamista kyllästymiseen asti
- aamiaisia kesäkahviloissa ja toreilla
- loikoilua perheen kesämökillä
- ulkoilmaleffoja


Tänään aion suunnata töistä suoraan Hernesaaren rantaan tutustumaan tuoreeseen ravintolakompleksiin, ja huomenna edessä olisi piknik-retki Espoon saaristoon. Can't wait! Aurinkoa, ihanaa ruokaa, rentoutumista ja kesäfiilistelyä. Siinä viikonloppu mun makuun. ♡ 

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentoi