paluu suvilahteen, vielä kerran – flow festival 2015, day 2

Sunday Blondie

Alkuviikko on kulunut Flow'ta fiilistellessä, ja siksi ajattelinkin jakaa vielä lauantain tunnelmat kuvien kautta tänne bloginkin puolelle. Kuinka paljon yksiin festareihin voikaan mahtua auringonpaistetta, iloa ja hyvää musiikkia! 

Starttasimme lauantain festaripäivän käyntiin siskon kanssa Nytin brunssilla Ravintola Lämmössä, jonka jälkeen otimme suunnaksi mustan teltan ja LCMDF:n keikan. Koska festareilla oli kolmen aikaan ihmisiä vielä varsin vähän, pääsimme fiilistelemään keikka aikalailla eturiviin. Emma ja Mia vetivät niin energisen keikan, että tanssimista olisi voinut jatkaa loputtomiin. Pimeässä teltassa oli intiimi, suorastaan kotoisa tunnelma.

Belle and Sebastianin keikka oli lauantain hyväntuulisin. Lempeän musiikin tahtiin keinuivat niin pari- kuin viisikymppiset, kädet sinistä taivasta vasten heiluen. Keikan loppupuolella laulaja Stuart Murdoch veti lavalle ison joukon ihmisiä, jotka tanssivat lavalla sulassa sovussa keskenään. Symppispisteistä kymppi!

Flow’ssa oli niin mahtava ruokatarjonta, että olisin voinut napata festarievääni mistä tahansa kymmenistä kojuista. Twisted Street Kitchenin keltainen vegecurry vei kuitenkin voiton kookosta, ananasta ja tofua sisältävällä hässäkällään. Siinä olivat mausteet kohdillaan!

Välipalani nappasin tietysti PUR Hyvinvointikaupan Raakabaarista, jonka kanssa tein yhteistyötä festareiden ajan. PURin vegaaniherkut ovat kyllä aivan omaa luokkaansa! Näitä smoothieita joisin mieluusti joka päivä ­– ja onneksi niistä pääseekin nauttimaan yhä festareiden jälkeen, nimittäin PURin Kampin hyvinvointikaupassa Urho Kekkosen kadulla. (Pitääkin pian taas pistäytyä liikkeeseen.) Kiitokset kaikille ihanille PURin tytöille, jotka palvelivat iloisesti festarikävijöitä aamusta iltaan!

Lauantai-illan kruunasi iki-ihana Seinabo Sey. Tämän naisen ääni on rautaa! Haastattelin viime syksynä Seyta hänen keikkaillessaan Tavastialla, ja voin todeta, että artisti on persoonana mitä valloittavin ja lämminsydämisin. Eihän tätä superlahjakkuutta voi kuin fanittaa.

Toinen fanituksen kohteeni ovat ihanan Taika Mannilan piirrokset, jotka olivat vallanneet yhden Flow'n festaripömpelin. Nämä mimmit huutavat girlpoweria, ja saavat aina hymyn huulilleni! Parasta.

Näistä festareista jäi kyllä sellainen flow, että ensi vuonna on pakko palata Suvilahteen. ♡

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

Maiski
40 hours and counting

Ihania kuvia nämä :)

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos Maiski! :--) Flow'ssa on ihanan värikäs tunnelma – ja se näkyy myös kuvissa. ♡

ulletin
Stilettikorkokanta

Tänä vuonna jotenkin erityisen paljon muiden Flow-fiilistelyt ovat saaneet mutkin haluamaan tonne. Ens vuonna määki haluun!! =) 

Hanna K
Sunday Blondie

No niin, ensi vuonna mennäänkin sitten yhdessä, isolla porukalla! Jee! ♡ Flow'ssa oli kyllä todella hauskaa, tarjonta oli erinomainen, niin musiikin kuin ruoan suhteen. Such a great flow!

Kommentoi