parasta raakakkua ever, auringonpaahdetta ja musiikkia – flow festival 2015, day 1

Sunday Blondie

Pikkuvinkki Flow'laisille: jos haluatte nauttia älyttömän hyvää, vegaanista, gluteenitonta ja sokerista suklaakakkua virkistävän kookosveden kera, kannattaa suunnata PURin Raakabaariin!

Aloittelin Flow-viikonloppua tsekkaamalla festarialueen lävitse, fiilistelemällä i-ha-nan Lianne La Havasin keikalla ja tutustumalla PUR Hyvinvointikaupan Raakabaariin. Ihan oikeasti, en ole koskaan syönyt niin hyvää raakasuklaakakkua. Niin suklaista, niin täyteläistä. Se kakkupala sai minut todella harkitsemaan veganismia.

Kuten suklaakakku, myös kaikki muut PURin Raakabaarista saatavat tuotteet ovat maidottomia, sokerittomia ja gluteenittomia. Raakabaarin smoothiet, raakapiirakka ja raakakakut sopivat siis välipalaksi monenlaiselle pientä välipalaa kaipaavalle! Smoothiet sekä suklaa- ja marjaraakakakku maksavat seitsemän euroa kipaleelta, suolainen piirakka puolestaan kahdeksan euroa.

Puhdasta, kevyttä ja ympäristöystävällistä ruokaa. That's the way I like it.

Ensi vaikutelmani itse Flow Festivalista on ihanan värikäs. Tykkään arkenakin seurata kadulla liikkuvien ihmisten tyyliä, joten Flow on varsinainen tyylihaukan keidas. Laadukkaat artistit, kiinnostava ja laaja ruokavalikoima sekä upea alue tekevät Flow'sta ihanteellisen kaupunkifestarin.

Tänään sain maistaa vasta pienen palasen koko festarin hauskuudesta – huomenna sen sijaan fiilistellään hyvää musiikkia koko päivä! Joten let there be lots of sunshine, laughter and happiness. ♡

bloglovin / instagram / pinterest

Yhteistyössä PUR Hyvinvointikaupan kanssa

Kommentoi