pehmeä startti uuteen viikkoon – just add some pineapple, banana, coconut milk and vanilla

Sunday Blondie

Viikonloppu ajoi ohitseni hävyttömän nopeasti. Niin nopeasti, että kaipaan jo nyt sunnuntaiaamun raukeisiin hetkiin, kun herään oman rakkaani vierestä, ja sitä voi vain jäädä toisen kainaloon tunniksikin höpöttelemään. Kävelyä Helsingin tuulisilla kaduilla, kuumaa kahvikupillista hälyisässä kahvilassa, rauhallista hetkeä illalla kynttilän valaisemassa saunassa.

Lauantaiaamun nautiskelimme kiireettömyydestä ja söimme aamiaisemme kotona sanomalehden äärellä. Kotiaamiainen oli oiva tilaisuus tarjota kullalleni uusinta smoothiekokeiluani – Jungle Juice Barin suosikkini, Vanilla Cowboyn, inspiroimaa vegaanista hedelmäsmoothieta, johon tulee tuoretta ananasta, banaania, kookosmaitoa sekä reilusti vaniljaa tuoreesta tangosta raastettuna.

Pineapple Dream (kahdelle)

  • puolikas ananas
  • banaani
  • 3–4 rkl kookosmaitoa
  • reilusti vaniljaa rouhittuna
  • pari kourallista jäitä

Raaka-aineet tehosekoittimeen, surautus ja smoothie laseihin. Lopputulos on suloisen makea, täyteläisen pehmeä aloitus uuteen päivään. Päälle vielä ripaus omia suosikkilisukkeita, kookoshiutaleita sekä kaakaonibsejä, ja aamiaisherkku on valmis!

Ananassmoothieta maistellessani mieleeni nousi myös tulevan helmikuun Thaimaan matka, jota odotan jo kovasti Suomen lämpimistä talvisäistä huolimatta. Mikään ei nimittäin voita Thaimaan hedelmiä – sana 'tuore' saa etelän kontekstissa täysin omanlaisensa merkityksen, kun ananaksetkin on voitu poimia myyntiin samana päivänä.

Aurinkoista maanantaita ihanaiset!

bloglovin instagram / pinterest

// One of my favorite smoothies at the moment: completely vegan and gluten free pineapple, banana, coconut + vanilla smoothie. Probably the sweetest and smoothest way to start a new day.

Kommentoi