pretty things make me happy – kuten meri ja garance dorén piirrokset

Sunday Blondie

Olen viettänyt ihanan rentouttavia, joskin samaan aikaan tehokkaita päiviä.

Viikonloppu kului nopeasti maalla. Kävimme tutustumassa äitini ystävän uuteen vaateliikkeeseen, josta hän oli unelmoinut jo pitkään. Lauantaina leivoin syntisen suklaista mudcakea, jota oli pakko ottaa "vielä yksi lusikallinen" kerta toisensa jälkeen. Surin hieman, että Haluatko miljonääriksi jäi kesätauolle. Nautin aurinkoisesta säästä, kävelin hitaasti, ihastelin sinivuokkoja ja fiilistelin poskipäillä tuntuvaa lämpöä. Sunnuntain kruunasi kyläilyreissu pitkäaikaisen ystäväpariskunnan uuteen kotiin, jossa kahvittelimme useamman tunnin pitkän pöydän äärellä.

Alkuviikosta olen tehnyt töitä, keskittynyt urheilemiseen ja vältellyt sosiaalista mediaa. Meren rantaan suuntautuvat juoksulenkit tuntuvat nyt erityisen houkuttelevilta – en vain saa tarpeekseni merestä! On todellista onnea asua meren rannalla. Täällä ihmisen sielu lepää. ♡

Olen myös iloinnut suloisista Garance Dorén kännykkäkuorista, joiden leikkisä joskin tyylikäs piirros saa hymyn huulilleni joka kerta. Rakastan Dorén hentoa kädenjälkeä, jossa kuvastuvat täydellisesti naisen oma ääni ja rento ranskalainen tyylikkyys.

Samaa rentoa tyylikkyyttä kaipaisin tällä hetkellä lisää niin vaatekaappiini kuin sisustukseemme. Asiassa on vain yksi mutta: en viitsisi raahautua kaupoille tekemään etsintöjä.

Tällä hetkellä tuntuu nimittäin paljon hauskemmalta juosta pitkin meren rantaa.

bloglovin instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Garance Doren piirrokset (ja kaikki muu) ovat ihan parhautta, kauniit kuoret !

Hanna K
Sunday Blondie

I know ♡♡♡ Voin tässä paljastaa, että ehdin jo hankkia kotiini yhden Dorén taulunkin – postailen siitä vielä myöhemmin! ;--)

On se kumma, miten näinkin yksinkertainen asia kuin kännykkäkuoret voi piristää päivää!

Garance on ihana <3 Mistä löysit kuoret?

Kiitos kivasta blogista, en ole tainnut aikaisemmin kommentoida mutta mukana on oltu jo vuoden verran, melkein alusta asti siis :)

Hanna K
Sunday Blondie

Dorén piirrokset saavat mut joka kerta hyvälle tuulelle! ♡ Nainen on jo itsessään mielettömän inspiroiva tyyppi. Tykkään myös hänen kirjoitustyylistään.

Kuoret löysin Punavuoren Papershopista – ja sain ne vieläpä mahtavalla alennuksella! Ostin sieltä myös Dorén taulun, josta postailen tänne myöhemmin. Kannattaa siis suunnata Fredalle, jos mielit hakea itsellesikin esimerkiksi julisteen/taulun kotiin :--)

Olipa ihanaa kuulla, että olet seuraillut blogia jo pidempään! Musta on aina mahtavaa kuulla teistä lukijoista – kuulisin mieluusti useamminkin. ♡ Olisi myös hauskaa, jos voisit vinkata, minkälaiset artikkelit sinua erityisesti kiinnostavat. :--)

Papershop kuuluu omiinkin suosikkeihin mutta en ole jostain syystä bonganut noita. Proloquessa on kanssa joitan Garancen juttuja. 

Täytynee skarpata kommentoinnissa siis :) Muutin vuosis sitten Helsinkiin ja silloin tietenkin etsin vinkkejä kaikista uusista ravintoloista... pidän ruokajutuista edelleen. Hyvä (ja kohtuuhintainen) ruoka kiinnostaa aina :) Olisi ehkä kiva kuulla myös vähän enemmän sinusta itsestäsi välillä myös. Yleisesti monipuolisuus on mielestäni blogissasi kiva juttu! 

 

Hanna K
Sunday Blondie

Voi, mun on vaikka kuinka pitkään pitänyt käydä Proloquessa! Hyvä, kun muistutit mua liikkeen olemassaolosta! :--)

Iso kiitos blogiin liittyvistä kommenteistasi.  ♡  Tällä viikolla on ollut jotenkin niin paljon tekemistä, etten ole ehtinyt juuri kirjoitella. Nyt täytyy skarpata! 

Olen usein itsekin pohtinut, että voisin tuoda itseäni/tyyliäni/persoonaani enemmän esille täällä blogissa. Jotenkin olen vain aina kokenut sellaisen minäminäminä-ajattelun hieman kiusalliseksi, ja siksi myös vältellyt liiallista itsestäni kirjoittamista. Paras resepti taitaisi olla kuitenkin sopivassa suhteessa Hannaa sekä Helsinkiä. :--)

Kommentoi