rakkauslompakko

Sunday Blondie

Toisinaan tosirakkauden löytäminen ottaa aikansa.

Olin haikaillut jo vuosikausia täydellisen lompakon perään. Sellaisen, joka kävisi myös pikkulaukusta. Joka olisi kaunis, naisellinen ja klassinen. Mutta kuitenkin omalla tavallaan erilainen. Saisi hymyn huulilleni joka kerta, kun kaivan lompakon laukustani.

Haahuilin laukkuosastoilla vuodenajasta toiseen, mutten löytänyt etsimääni. Aikaisemmin olin hypistellyt innoissani DKNY:n simppeleitä, mustia lompakoita, mutta jostain syystä ne eivät enää tuntuneetkaan omalta.

Totta kai parhaat asiat ilmoittavat itsestään juuri silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Eräänä viikonloppuna, täysin sattumalta, päädyin Stockmannilla See by Chloén osastolle.

Siinä se oli. Hyllyssä, aivan nenäni edessä. Se täydellinen lompakko.

En ostanut lompakkoa heti – olenhan sitä ihmistyyppiä, joka pahimmillaan pohtii asioita kuukausitolkulla.

Kävin katselemassa lompakkoa uudelleen. Kysyin hyvän ystäväni mielipidettä. Kääntelin ja vääntelin. En keksinyt ainuttakaan negatiivista asiaa, ainoastaan positiivisia.

Parin viikon kypsyttelyn jälkeen peli oli selvä: se lompakko oli saatava.

Kerroin löydöstä innoissani poikaystävälleni, joka aluksi ihmetteli, mitä tekisin pikkulaukkua muistuttavalla lomapkolla. Silmät palaen aloin kertoa lompakon pehmeästä nahkapinnasta, hienosta tupsusta, monikäyttöisyydestä ja tarpeellisuudesta.

Paatoksen jälkeen poikaystäväkin totesi: kyllä sun on pakko käydä hakemassa se.

Tässä se nyt on. Ja on tullut jäädäkseen – toivottavasti mahdollisimman moneksi vuodeksi, tai jopa vuosikymmeneksi.

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

(Ei varmistettu)

Ihana toi tupsu! Jotenki tosi söpö laukku :)

Hanna K
Sunday Blondie

No eikö olekin! Juuri tuohon tupsuun minäkin lompakossa ihastuin. ♡

Mariaa
Hömppätaivas

Olen muuten täysin samanlainen, mietin ja väännän ja käännän jonkun asian ostamista, varsinkin jos on vähän arvokkaampi. Harmi, että joskus se kääntyy itseään vastaan kun haikailema tuote on jo myyty loppuun. :D Mutta todella hieno lompakko. Kiva, että löysit itsellesi juuri sen The Lompakon! :)

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos Maria! ♡ Tämä oli todellakin mieluinen löytö, tuli oikeaan tarpeeseen.

Toisinaan jahkailu voi tosiaan kääntyä itseään vastaan: tiedän hyvin sen tunteen, kun harmistuksissaan huomaa, että tuote on ehtinyt jo loppua. Mutta silloin aina ajattelen, että ei se sitten ehkä ollutkaan tarkoitettu! :--)

Kommentoi