a room with a seaview, please – staycation hilton helsinki strandissa

Sunday Blondie

Kerroin teille jo eilen ihanasta hotelliaamiaisestamme Hilton Helsinki Strandissa, jossa vietin viime viikolla ystäväni Veeran kanssa staycation-minilomaa. Tänään ajattelin raottaa ovea merinäköalalla varustettuun hotellihuoneeseemme.

Alun perin Strand Inter-Continental nimellä toiminut hotelli avattiin marraskuussa 1988, ja se brändättiin Hiltoniksi vuonna 2003. Vuoden alussa Strand kävi läpi täydellisen muodonmuutoksen niin hotellihuoneita, ravintolaa, baaria, keittiötä kuin ylimmän kerroksen kuntosalia myöten. Uudistetun hotellin avajaisia vietettiin tammikuussa, ja samalla Strandin yhteyteen avattiin myös uusi Ravintola BRO.

Uudistuksessa haluttiin yhdistellä uusinta designia ja vintageyksityiskohtia, kuten hotellin kokoelmasta säilytetyt uniikit Oiva Toikan linnut. Lopputulos on omasta mielestäni hillityn tyylikäs ja aikuiseen makuun sopiva. Smaragdinvihreän, yönsinisen ja lämpimän kuparin sävyt luovat kodikasta tunnelmaa niin hotellihuoneisiin kuin ravintola BROhon.

Aloitimme minilomamme torstaina kello kuudelta illalla, kun kirjasimme itsemme hotelliin ja kävimme katsastamassa huoneemme. Hotellista luvattiin jo yhteistyötä suunnitellessa, että saisimme huoneen merinäköalalla. Oih, mitä luksusta!

Katselin pitkään ikkunastamme alhaalla kulkevia ihmisiä, sillä minusta on erityisen hauskaa seurata, miten kaupunki käy uneen ja herää uuteen päivään. Huoneen fiilistelyn ja pienen valokuvaussession jälkeen suuntasimme Executive Loungeen, jossa oli tarjolla pientä purtavaa, kuohuvaa sekä entistäkin upeampi näköala merelle.

Matkablogia kirjoittava Veera on kiertänyt kymmeniä hotelleja niin Suomessa kuin ulkomailla, ja niinpä hänelle on muotoutunut jo vakiintuneet hotelliperinteensä: mikäli huoneesta löytyy kylpyamme, kuuluu ohjelmaan käydä ostoksilla Lushissa, napata mukaan hyvä lehti sekä smoothie ja suunnata kylpyyn rentoutumaan.

Niinpä suuntasimme askeleemme kaupungille, haimme omat kylpypallomme Lushista (pinkkiä kukkaistuoksua minulle, vihreää avokadoa Veeralle), Women’s Health Magazinen sekä raikkaat mehut Jungle Juice Barista. Kevyen ravintolaillallisen jälkeen palasimme takaisin hotellille ja valmistelimme itsemme kylpyyn.

Veera oli osannut varautua tyttöjen iltaan kuin ammattilainen: kassista löytyivät niin kasvonaamiot, puhallettava jalkakylpyvati kuin jalkoja virkistävä magnesiumjauhe. Minä pääsin nauttimaan ensimmäisenä vaaleanpunaisesta kylvystäni smoothien ja lehden kera, jonka jälkeen Veera sekoitti minulle vielä jalkakylvyn. Ihana mimmi. ♡

Ilta venyi pitkäksi kylpiessä ja höpistessä, ja kömmimme peittojen alle reilusti kahdentoista jälkeen. Nukuin yöni kuin tukki hotellin pehmoisessa sängyssä, ja heräsin jo aikaisin aamulla virkeänä. Mieleni tekikin viedä hotellin valkoiset peitot ja tyynyt mukanani, niin upottavan pehmeitä ne olivat. Tuntui, kuin olisin nukkunut yöni höyhenten päällä!

Paljon naurua, tyttöjen juttuja, hyvät yöunet ja ihana hotelliaamiainen – mitä muuta ihminen voisi toivoa täydelliseltä staycationilta. ♡ ♡ ♡

* Yhteistyössä Hilton Helsinki Strandin kanssa

// Yesterday I told you about our wonderful breakfast moment at Hilton Helsinki Strand, and today I wanted to open the door to our wonderful hotel room. Strand went through a complete renovation earlier this year: the hotel wanted to combine modern design and vintage details, such as hotels unique collection of Oiva Toikka’s designs. Emerald green, night blue and warm copper tones create a cozy atmosphere both in hotel rooms and restaurant. The hotel staff spoiled us with a room that had a beautiful view to the sea. After checking in our room we took a little sneak peek to the Executive Lounge and headed to the city to have dinner and buy some essentials for the evening. Since Veera hasbeen staying at hotels a lot, she has a certain todo-list whenever having a bath tub in your room: buy some bath soap from Lush, fancy magazine and fresh juice, take them with you to the hotel and, most importantly, relax. And that’s exactly what we did!

bloglovin instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

Kommentit

EricaK
EricaK

Kuulostaa ihan täydelliseltä! Ja tuo sisustus on kyllä erityisen onnistunut :)

Hanna K
Sunday Blondie

Oli kyllä ihan huippukivaa – suosittelen lämpimästi staycationia Helsingissä / omassa kotikaupungissa! ♡ Mä tykkään Strandin tyylistä todella kovin, uudistus oli selvästikin onnistunut! :--)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana tuo kylpyidea!:D Mahtavaa että viihdyitte noin hyvin. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Joo, siis aivan loistava! Kyllä mä olen ennenkin hotellissa kylpenyt, mutta Lushin ja Junglen herkuilla itsensä hemmotteleminen ei ole tullut mieleen ♡ Nyt vaan harmittelen, miksei mulla ole kylpyammetta kotonakin! :--D Kylpeminen on ihanaa arjen luksusta...

 

Veera Bianca (Ei varmistettu) http://veerabianca.com

Tän yön jälkeen tajusin et pitää kotona upgreidaa sänky ja patjat :D Oli kyllä ihanaa, staycationeita pitää harrastaa useammin!

Hanna K
Sunday Blondie

Hahaa! :--D Meillä on kyllä kotona hyvä sänky, peitot ja tyynyt, mutta ei nekään sentään noin pehmoisia ole! Ja ehdottomasti samaa mieltä staycationeista – tää pitää ottaa uusiksi ♡♡♡

Kiti

Hotellit ja hotelliaamiaiset. <3 Helppo keino rentoutua arjen pyörityksessä. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Samaa mieltä! ♡ Tällaisia arjen keskelle varattuja hotelliöitä voisi harrastaa useamminkin! :--)

Kommentoi