ruskean sävyjä ja 70-luvun viboja – arelan syys-talvimallisto 2016

Sunday Blondie

Kävin eilen tutustumassa Arelan tulevaan syys-talvimallistoon, kun vaatemerkki järjesti suloisen aamiaispressin bloggaajille ja toimittajille Uudenmaankadun tiloissaan.

Arelaa pyörittävät Maija sekä hänen tyttärensä Viivi ja Anni olivat kaikki paikalla, ja olikin mukavaa päästä juttelemaan jokaisen naisen kanssa. Seinälle ripustetut inspiraatiokuvat kertoivat omaa tarinaansa mallistosta, joka oli tiivistetty myös sanoin niin kauniisti paperille, että on helpointa lainata tekstiä suoraan:

Bluets & Rust kertoo tarinoita menneistä rakkauksista, elämänmittaisista ystävyyksistä ja tunteiden kauniista mutta häilyvästä luonteesta. Mallien löysissä, funktionaalisissa leikkauksissa on kaikuja 70-luvun alusta. Amerikkalaisen kaupungin katunäkymä brownstone-taloineen, hiekkaisine teineen ja ruosteisine rautatiekiskoineen näkyvät malliston väripaletissa, kuten myös kirpeän syyspäivän taivaansini ja pimenevän syysyön pehmeä, tumma sininen. Bluet, lemmikki, symboloi ikuisuutta ja pysyvyyttä – kun taas rust, ruoste, viittaa siihen, miten vahvoinkin side voi hapertua ajan kanssa.

Maija kertoi, että Arelalla ollaan nyt erityisen kiinnostuneita ekokashmirista – siis kashmirista, jota ei värjätä lainkaan. Näin ollen vuohista saatavan villan väriskaalat vaihtelevat luonnollisten ruskean ja valkoisen sävyjen välillä.

Syysmalliston vaatteiden designissa on pitäydytty minimalistisen sulavalinjaisissa leikkauksissa, sillä niin sanotut "perusmallit" purevat Arlean asiakkaisiin parhaiten. Tämä ei ole mikään ihme: simppeli mutta kaunis vaate kestää aikaa ja sopii useaan erilaiseen tyyliin, kuten myös erilaisille vartaloille.

Vaikka kesä on vielä vasta edessä, eivätkä ajatukseni tällä hetkellä vielä juuri karkaile syksyyn, syvänpuhuva viininpunainen, tummansininen, meleerattu harmaa ja kirkas turkoosi saivat minut jo haaveilemaan Arelan uuden malliston neuleisiin kääriytymisestä. Näitä herkkuja täytyy kuitenkin malttaa odottaa elokuuhun asti, jolloin syysmallisto ilmestyy Arelan liikkeisiin!

// Yesterday I got a chance to take a little sneak peak at Arela's autumn/winter 2016 collection. I was very pleased to meet all the wonderful ladies behind the Finnish label – Maija, Viivi and Anni, mother and two daughters. The new collection goes by name Bluets and Rust, echoing vibes from the beginning of the 70s. Arela is best known for its simple design and high quality cashmere, and the AW collection wont surely let you down. The colors range from deep burgundy, night blue, soft browns and bright turquoise, a delicious and stylish combination for the forthcoming autumn.

bloglovin instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

Kommentit

Vivi
Elämäni palasia

Siis mitä kuvia sait sieltä! Ja postaus ulkona jo nyt! Mää vaan ihailen tätä tehokkuuden määrää <3<3<3

Hanna K
Sunday Blondie

Ahaha, ihana sie! ♡♡♡ Viime viikko oli niin kiireinen, että olen nyt superiloinen, kun mulla on aikaa päivittää blogia! (Vannon, että tämä sun ihailema "tehokkuus" on toisinaan aika ailahtelevaista, ja jää arjen kiireiden jalkoihin. :--D)

Mut siis, aivan ihana pressi! Ja oli ihanaa vaihtaa kuulumisia – lauantaina jatketaan höpinöitä ♡

Viivi Arela (Ei varmistettu) http://www.arelastudio.com

Kiitos kun kävit Hanna! &lt;3

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitokset teille ihanasta aamun aloituksesta! Oli todella mukavaa päästä juttelemaan teidän kaikkien kanssa ♡ Ollaan kuulolla! :--)

Kommentoi