a simple hello could lead to a million things

Sunday Blondie

Olen monesti Lilyn blogeja lukiessani miettinyt, miten hauskaa olisikaan päästä tapaamaan kaikkia kiinnostavia bloggaajia kasvotusten.

Viikonloppuna ajatuksesta tuli totta, kun tapasimme Roots-kahvilassa muutamien Lilyn bloggaajien kanssa. Rootsin tyypit olivat leiponeet meille ihanaa raakakakkua, ystäväni Pona-yritys oli valmistanut jogurtteja ja saimme pienet goodie bagit pr-toimisto Sugar Helsingiltä. Kaikkien iloksi Trendin ja Lilyn päätoimittaja Jennikin ehti poiketa paikalle. ♡

Kaikki tämä syntyi ilman rahaa, ilman valtavaa suunnittelua ja järjestelyä. Ajatus lilyläisten treffeistä syntyi, kun kävin ensimmäistä kertaa kahvilla Tyhjä Ajatus -blogin Sarandan kanssa. Tutustuimme toisiimme Lilyn välityksellä, ja pohdimme molemmat, miten hauskaa olisi päästä tapaamaan myös muita mahtavia lilyläisiä.

Ajatus jäi muhimaan, kunnes Saranda kyseli lilyläisten kiinnostusta treffeille omassa blogissaan. Sen jälkeen teimme pieniä järjestelyjä: soitimme Rootsiin ja Sugar Helsingille, ilmoitimme Lilyn toimitukselle treffeistämme. Vaikka yhteistyökumppaneiden osallisuus oli tärkeää, oli sitäkin merkittävämpää se, että saimme nähdä muita lilyläisiä.

Verkostoituminen kannattaa aina. Koskaan ei voi tietää, miten mahtava tyyppi ruudun toisella puolella voikaan istua, saatikka miten ihania ihmisiä voi löytyä työpaikalta, harrastuksista tai tapahtumista. Niistä mahtavista tyypeistä voi olla apua vaikka työelämässä – tai mikä parasta, heistä voi saada mitä ihanimpia ystäviä.

Itse sain tapaamisesta inspiraatiota ennen kaikkea toisten blogien seuraamiseen. Blogien lukemisessa tärkeintä olisi vaalia monipuolisuutta, lukea aiheista laidasta laitaan, oli kyse sitten muodista, kulttuurista, feminismistä tai äitiydestä. 

Eikä uusia blogeja tarvitse edes lähteä etsimään kauas – juuri monipuolisuus on ollut aina Lilyn suurin vahvuus. ♡

bloglovin / instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

Kommentit

Taru Mari
Stuff About

Kiitos teille kun jaksasitte järkätä! Oli hyvää kakkua ja kiva tavata. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Voi kiitos ihana Taru, kun osallistuit Lily-treffeille! ♡ Oli ihana tavata sut ja tutustua sun blogiin! :--)

Taru Mari
Stuff About

Samoin.:)<3

Saranda
Tyhjä ajatus

! <3

Kommentoi