stars are little holes in the floor of heaven

Sunday Blondie

Olen huono tekemään löytöjä alennusmyynneistä.

Inhoan väentungosta, epämääräisiä vaatekasoja, sovituskoppeihin jonottamista ja niissä hikoilemista. Omaa kokoa ei koskaan löydy, ja jos löytyykin, vaatteet eivät vain tyylillisesti natsaa. Siksi olenkin todennut, että paneudun alennysmyyntien tarjontaan hiljaisina aikoina tai jätän ne kokonaan sikseen.

Ruuhkakammoiselle kultaakin kalliimpi onkin lempiliikkeessä työskentelevä ystävä, joka tietää suositella ale-valikoimasta sinulle sopivia vaatteita.

neule Gant // hame JC // sormukset H&M // kaulakoru Efva Attling

Tähtineule käväisi päälläni jo syksyllä, mutta jäi lopulta siististi viikattuna Gantin liikkeeseen odottamaan ostajaansa. Ja siellä se säilyi, suureksi onnekseni, joulun alennusmyynteihin asti.

Kun hinta putosi puoleen, en voinut jättää tähdikkiä enää hyllyyn. Kuten poikaystävänikin totesi – neuleen vaalea harmaa korostaa kauniisti silmieni sävyä.

Ale-shoppailua parhaimmillaan. Neule on jo myös ennalta hyväksi havaittu – ystävältäni nimittäin löytyy samanlainen. Kaverikuva, must!

bloglovin instagram / pinterest

// Since I really don’t like shopping in the crowds, I was happy to find this beautiful jumper from Gant which I'd alreade tried on autumn. As my boyfriend said, the light grey really deepens the color of my eyes. Besides it’s super cozy and beautiful in a simple way – just the way I like it.

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Kaunis neule, ja ehkä vielä kauniimpi otsikko :)

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos kaunis! ♡ En tiedä miksi, mutta jostain syystä olen viime aikoina tykästynyt tähtiin... ☆ Tähtineuleen tuijottelun lisäksi olisi hyvä muistaa suunnata katseensa useammin taivaan tähtiin. ♡

Mariaa
Hömppätaivas

Itsekin olen tehnyt aleostokset nyt hiljaisempana aikana. Saa tosiaan katsella rauhassa ja hyvällä tuurilla juuri se oikea vaate, jota on kuolannut pitkään, löytyy sieltä rekiltä, oikeassa koossakin jopa.

Hanna K
Sunday Blondie

Hyvä taktiikka! :--) Arkivapaat ovat parasta aikaa alennusmyyntien kiertelylle – aamupäivisin kun kaupoissa ei ole vielä ruuhkaa. Jotenkin mulle tulee aina viikonlopun väentungoksessa tosi nopeasti olo, että äh, luovutan. Ja toi on kyllä ihan parasta, jos löytää juuri sen jutun, mistä on jo pidempään haaveillut! ♡

Kommentoi