stockholm calling!

Sunday Blondie

Heja heja! Huomenna tämä tyttö suuntaa aamusta lentokentälle ja kohti yhtä lempikaupungeistani, Tukholmaa. Skönt!

Luvassa on kolmen päivän reissu maailman parhaimpien naisten, äidin ja isosiskon, kanssa. Kävin viimeksi Tukholmassa kolme vuotta sitten syksyllä, silloinkin samaisten naisten kera. Äidin ja siskon kanssa on tullut koluttua myös Lontoon, Brysselin ja Köpiksen katuja.

Päätimme tällä kertaa lentää Tukholmaan, sillä ketään ei houkuttanut viettää turhaan aikaa laivan hytissä. Ohjelmasta ei ole vielä sen enempää tietoa, mutta olen tsekkaillut muutamia kahviloita jotka vaikuttavat kiinnostavilta, kahvilafriikki kun olen. Esimerkiksi suloisesti sisustettu Flickorna Helin Voltaire (Djurgårdenissa) sekä valtavista kanelipullistaan tunnettu Café Saturnus (Östermalmilla) vaikuttavat testaamisen arvoisilta kohteilta.

Mielessäni on myös muutama vaatekauppa, jotka ovat must-listallani: Urban Outfitters, American Apparel, &Other Stories, Topshop... Ihanaa päästä tsekkailemaan sellaisten kauppojen kevätmallistoja, joita ei löydy Helsingistä! 

Ja tarvitaanhan hyvälle matkalle myös kulttuuria. Fotografiska ja Moderna Museet, niissä olisi ainakin kiva päästä haahuilemaan.

Palailen takaisin koneen äärelle alkuviikosta, sillä reissulla aion vain nauttia täysillä Tukholmasta - sen tuoksuista, mauista, maisemista ja ihmisistä. Matkan ajan voit seurata kuulumisiani Instagramista nimimerkin @sundayblondie takaa.

Tältä Tukholmassa näytti viime reissullamme. I just can't wait! ♡

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentoi