summer is crazy – 6+1 asiaa, jotka saavat hymyn huulille juuri nyt

Sunday Blondie

Viimeiset päivät päässäni on soinut jatkuvalla repeatilla Alexian kesähitti, Summer Is Crazy. Yhtäkkiä kasvanut valon määrä tuntuu suorastaan häkellyttävältä, eikä illalla malttaisi millään mennä nukkumaan. Iltapäivät ovat vierähtäneet lähinnä parvekkeella silmät kiinni makoillen ja kasvoja lämmittävästä valoilmiöstä nauttien.

Hymy onkin ollut aika herkässä – esimerkiksi näiden asioiden vuoksi:

  • Aurinko, aurinko, aurinko. Ja kesä, joka saapui kaupunkiin aivan yllättäen.
  • Joogaaminen. Aloitin helatorstaini lempällä hot joogalla. On aina mahtavaa huomata, miten ihminen voi jatkuvien aistiärsykkeiden keskellä halutessaan keskittyä täysillä yhteen asiaan – täpötäydessä joogasalissakin.
  • Aamukahvit Espalla. Päivä jatkui Cafe Esplanadiin, jossa kahvittelin vanhempieni kanssa. Pöydän saaminen Espan suositulta katuterassilta on lähes mahdottomuus, mutta meillä kävi tuuri. Croissantia mutustaessa ja ohikulkevia ihmisiä katsellessa tuntui, että tällä hetkellä en mitään muuta elämältäni toivoisikaan. (En muuten tiennyt, että Espalla on niin hyvät croissantit. Lämmin suositus.)
  • Palanut rinta. Vietin koko päivän kaupungilla, suurimman osan ajasta auringosta nautiskellen. Äiti kiirehti heti varoittamaan, että tulet vielä polttamaan itsesi. No, niinpä tietysti. Mutta sehän on vain merkki siitä, että kesä on vihdoin täällä, right?
  • Kolmen Kaverin kookos-suklaajäätelö. Iltapäivällä suuntasimme ystäväni Lotan kanssa K-kaupan kautta Kansalaistorille. Missio oli selkeä: halusin maistaa Kolmen Kaverin jäätelöuutuutta, kookos-suklaata. (Lotta ei muuten ollut koskaan syönyt Kolmen Kaverin jäätelöitä. Järkytykseni oli käsinkosketeltava.) Arvioni jäätelöstä? OH YES PLEASE ♡♡♡. Kookoksen ja suklaan rakastajana tästä tuli uusi suosikkijäätelöni – mustikka-kardemumman lisäksi, tietysti.
  • Paljaat varpaat. Itse en vielä uskaltautunut sandaaleihin, mutta fiilistelin silti Lotan paljaita jalkoja. Ja olihan mullakin kesätossut! Ja pelkkä neule päällä! 

+ Vapaa viikonloppu. En voisi olla iloisempi vapaapäivistäni. Kesä! Aurinko! Puoli viiden jälkeen hyppään Onnibussiin ja otan suunnaksi maaseudun rauhan. Missäpä muuallakaan sitä äitienpäivää viettäisi. ♡

bloglovin instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

// I've got only one word for you: S U M M E R. Oh, and also these 6+1 things that make me really happy at the moment: sunshine, yoga, morning coffee at Cafe Esplanad, burnt chest (don't even ask), coconut chocolate ice cream (♡♡♡), bare toes and free weekend. Oh summertime, how I've missed you!

Kommentit

maitokahvi
Päivän ajatus

I-ha-na fiilistelypostaus! Mulla meni helatorstai migreenikohtauksen kourissa sisätiloissa, mutta hei, nää lämpimät säät sen kun jatkuu! <3

Hanna K
Sunday Blondie

Nyt pitää fiilistellä – Suomen kesäkeleistä kun ei tiedä, milloin sataa, milloin paistaa! :--D Toivottavasti migreeni on jo helpottanut, ja pääset viikonloppuna nauttimaan auringosta! Ihanaa perjantaita, rentoudutaan! ♡♡♡

Outi Virenius (Ei varmistettu)

Piristäviä vinkkejä aurinkoiseen päivään!! Ihanat kengät!! Mistä?!

Hanna K
Sunday Blondie

Haha, nuo ovat kaverin jalat, kuten myös kengät :--D Taisivat olla Biancosta, sitä ei enää Helsingissä olekaan!

Marjorie of LOVE

Mäkin olin tosi ylpeä palaneesta nenästäni ekan terassikäynnin jälkeen. Ihana kesä! Fiilistely on parasta!

Hanna K
Sunday Blondie

No just näin! ♡ Mun palojäljet kehittyivät ikävä kyllä aurinkoihottumaksi... Not so nice :--D Mutta kesä! Siitä pitää nauttia, aurinkoihottumaa tai ei! Hyvä asenne ♡

Kommentoi