suositus! + 10 asiaa kirjoittajasta

Sunday Blondie

Iiks, siellä se nyt on! Tuolla ylhäällä oikealla, huomaatko!

Sain eilen iloisen yllätyksen, kun Lilyn toimitus kertoi blogini saaneen suosittelemme -leiman. (Ensin pelästyin, että kyse oli aprillipilasta, mutta ei onneksi.)

Kiitos leimasta kuuluu kaikille teille ihanille, jotka äänestitte Love Da Helsinkiä suositeltujen blogien joukkoon! Olen superiloinen kuullessani, että kirjoituksistani on tykkäilty. Kiitos muruset! ♡

Leiman kunniaksi päätin heittäytyä villiksi ja kertoa kymmenen asiaa itsestäni. Kenties saatte tämän avulla paremman kuvan siitä, minkälainen tyttö täällä koneen toisella puolella Helsingistä ja elämästään kirjoittelee!

1. Täytän tulevana kesänä 24 vuotta. Vielä vuosi sitten ikäkriiseilin, ja mietin, mitä oikein elämältäni haluan. No, en tiedä vieläkään varmuudella tulevaisuuteni suuntaa, mutta kukapa tietäisi. Sen kuitenkin tiedän, että haluan kirjoittaa – ammatikseni, omaksi ilokseni, anything. Olen siis jo oikealla tiellä kohti unelmaani, ja se on iso juttu.

2. Minusta olisi ihanaa asua Krunassa. Kruununhaan vuosisatoja vanhat, jykevät kivitalot ovat jostain syystä aina kiehtoneet minua – niissä on sitä vanhan ajan Helsinkiä. Krunan kodissani olisi kattopuutarha, jossa nauttisin aamuteetä aina kesäisin auringon noustessa, ja katselisin koko kaupungin yli. (Huom! Kelpuutan myös muut merelliset kaupunginosat, kuten Katajanokan, Ullanlinnan tai Eiran.)

3. Rakastan uusiin kahviloihin tutustumista. Käymme poikaystäväni kanssa kahvilla aina viikonloppuisin, ja tavoitteenamme on vierailla joka kerta uudessa kahvilassa. Pidämme kahviloista listaa, jolle ajattelimme keräävämme ainakin 100 kahvilaa. Niitä on kertynyt jo hälyttävän paljon.

4. Rakastan vihreää teetä, mutta himoitsen usein salaa kunnon cappucinoa. Voisin litkiä vihreää teetä litratolkulla, mutta toisinaan minulle iskee odottamaton kahvinhimo. Mikään ei voita cappucinon pinnalle muodostunutta pehmeän kermaista vaahtoa.

5. En saa nukutuksi yöllä, kun kirjoitusinspis iskee. Ja silloin ei todellakaan kannata nukkua, koska kunnon inspis on aina ihana yllätys! Voin näpytellä kännykän muistiinpanoihin ideoita tuntitolkulla, tai räpsäytän valot päälle ja kirjoitan ajatuksiani muistivihkoon. Haaveilen salaa kirjailijan urasta.

6. Jos voisin, matkustelisin koko ajan. Onnekseni olen saanut matkustaa moniin mahtaviin kohteisiin: Lontooseen, Pariisiin, Berliiniin, Kööpenhaminaan, Brysseliin, Roomaan, New Yorkiin... Pidän seinälläni karttataulua, johon lisään aina uuden nuppineulan, kun olen käynyt jossain. Tällä hetkellä himoitsen uudelleen New Yorkiin, jonne matkustin ensimmäistä kertaa viime toukokuussa. Rakastuin toivottomasti, heti ensi silmäyksellä.

7. Pidän kauniista asioista. Olivat ne sitten materiaa tai kuvia, rakastan kauniita asioita. Selaan päivittäin Pinterestiä, ja kuvavirtani täyttyy lähinnä vaaleanpunaisista hattaroista sekä cooleista tytöistä aurinkolaseissa. Jos raaskisin, ostaisin kotiin tuoreita kukkia vaikka joka päivä.

8. Olen superlaiska pukeutuja. Ihailen usein ystävieni hauskoja vaatekokeiluja, imen muotilehdistä uusimpia trendejä ja selaan lähes maanisesti Style.com:in uusimpia näytöskuvia, mutta itse koen pukeutuvani melko tavanomaisesti. Tällä hetkellä haluaisinkin laittaa koko vaatekaappini uusiksi. Syytän alkavaa kevättä ja naistenlehtiä.

9. Not That Kind of Girl, The Bad Feminist, Incredibly Close and Extremely Loud, Kissani Jugoslavia. Lista tänä vuonna lukemistani kirjoista, joskin harmillisen lyhyt sellainen. Rakastan lukemista, uudenlaisiin maailmoihin astumista ja tarinoita vahvoista naisista. Kaikkien aikojen lempikirjani on yhä vuosien jälkeen Siri Hustvedtin What I loved.

10. Olen tällä hetkellä todella onnellinen. Saan asua Helsingissä, tehdä työkseni sitä, mitä rakastan, minulla on ihana poikaystävä, rakastava perhe ja mahtavia ystäviä, valmistun muutaman kuukauden päästä ja kesä on tulossa. Ja kuten olen saattanut aiemminkin todeta, tästä kesästä tulee paras ikinä. ♡

Jos pääsit tänne asti: kiva, että seuraat blogiani! Toivotan myös kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi. Ihanaa päästä fiilistelemään kanssanne rakastamaani kaupunkia, Helsinkiä, ja sen elämää!

xo, Hanna

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

ulletin
Stilettikorkokanta

Ihana Hanna! Onnea ansaitusta tunnustuksesta hyvälle työlle!

Juuri nuo 10 kohtaa tekevät sinusta niin ihanan kuin olet <3 Cu soon! =)

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos, ihana – ilman sua ja muita suosittelijoita en olisi saanut leimaa! ♡ Olisipa hauska lukea susta vastaavat kymmenen kohtaa ;--) Nähdään pian, sis!

 

 

Kommentoi