tacoja ketjutyyliin – aleksanterinkadun ahorita ei säväytä

Sunday Blondie

Ennen Lissabonin matkalle lähtöäni ehdin treffata lempityttöjäni kesäkuussa Aleksanterinkadulle avatussa Ahoritassa.

Ahorita on Richard McCormickin uusi kokeilu, jossa yhdistyvät terveelliseksi lupailtu meksikolainen sekä pikaruokaravintolan nopeus. Käytännössä Ahorita on kuin taco-versio Subwaysta: asiakas saa valita tiskillä itse, minkälaisia täytteitä hänen tacoonsa tulee.

Annoksensa voi valita joko neljästä erilaisesta ateriavaihtoehdosta tai tilata tacoja oman nälän mukaisesti yhdestä neljään kappaletta. Pikaruokaketjulle tyypillisesti ruoan voi napata tarvittaessa mukaan. 

Toisin kuin monien muiden pikaruokaketjujen, Ahoritan sisustus on jopa miellyttävä: kirkkaan turkoosit seinät, trendikkäät kattovalaisimet, kasvit ja seinälle kirjoitettu slogan "eat, study, taco and repeat" tekevät ravintolasta sympaattisen.

Itse ruoka on kuitenkin keskinkertaista. Makumaailma on hyvä, ja raaka-aineet ovat tuoreita, mutta salaattini muistuttaa lähinnä epämääräistä guacamole-mössöä. Ystävien tilaamat tacot osoittautuvat mainioksi, ja molemmat tykkäävät siitä, että tacojen määrän saa valita halutessaan itse. Yksi pieni taco maksaa vain neljä euroa, joten se sopii hyvin myös "välipalaksi". 

Vaikka Ahoritan tarjonnassa ei ole mitään moittimista, paikka ei säväytä. Ystävän toteamus "ihan hyvää, mutta tuskin tänne tulee uudelleen tultua" kuvastaa parhaiten rennon ravintolaillan tunteet.

Pikaruokaketjujen sijasta taidan keskittyä mieluummin hitaampiin vaihtoehtoihin – McCormickin ravintoloista Sandro on edelleen suosikkini.  

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

Ahoritan tiimi (Ei varmistettu)

Moi Hanna,

Kiitos vierailustasi meillä, blogikirjoituksestasi ja rakentavasta palautteestasi.

Harmi kuulla, että kokemuksesi ei ollut paras mahdollinen mutta toivottavasti tulet ainakin vielä toisen kerran käymään. Pyrimme parantamaan sekä ruokaamme että palveluamme koko ajan, jotta meidän asiakkaiden kokemus olisi mahdollisimman mieluisa.

Ystävällisin terveisin,

Ahoritan tiimi

Hanna K
Sunday Blondie

Heippa Ahoritalaiset! Tykkäilin kovasti Ahoritan sisustuksesta ja tyylistä, mutta pikaruokaketjut eivät taida vain olla minun juttuni. Nautin nimittäin enemmän siitä, että ruoka tarjoillaan pöytiin, ja sen saa nautiskella rauhassa ystävien kesken – Sandro ja The Cock ovat tästä oivallisia esimerkkejä.

Uskon kuitenkin, että pikaruoan ystävät lähtevät Ahoristasta vatsat täynnä ja tyytyväisinä! Iso kiitos teille ystävällisestä palvelusta :--)

Kommentoi