täyden kympin after work – taivaallinen tres bones

Sunday Blondie

Mikä olisikaan parempi päivä after workeille kuin tiistai, jolloin viikko on (melkein) puolivälissä?

Sovimme tyttöjen kanssa treffit Annankadun Tres Bonesiin, jossa en ollut vielä itse ehtinyt käymään. Koska rakastan uusiin ravintoloihin tutustumista, otin ilomielin ehdotuksen vastaan  olinkin halunnut päästä testaamaan Bonesiin jo jonkin aikaa.

Tiistai-illalla ravintolassa oli leppoisa tunnelma ja asiakkaita kourallinen. Sisustus oli rennolla tavalla tyylikästä: punaista tiiliseinää, kuparipöytää, värikkäitä tuoleja ja tauluja.

Aloitimme ruokahalun herättelyn drinkeillä. Olin bongannut coctail-listalta jo aiemmin makealta kuulostavan ACG Sourin, joka koostui aperolista, chilistä, inkivääristä, hunajasta ja appelsiinista. Siis kaikki suosikeistani! Juoma osoittautuikin kesäisen raikkaaksi, täydelliseksi valinnaksi leppoisaan ystävien seurassa.

Vatsani kurni aika tavalla, sillä söin päivällä kevyesti töissä, ja lounaasta oli päässyt vierähtämään jo useampi tunti. Harkitsin aluksi ruokaisaa maalaissalaattia, mutta lämmin sienipaistos kananmunan kera vei lopulta voiton.

En tiedä, olinko vain supernälkäinen, mutta ruoka oli täydellistä. Täydellistä! Kaikki maut olivat kohdallaan, risotto ihanan kosteaa, sienet sopivan suolaisia, ja annoksen päälle levitetty vaahto pehmensi kokonaisuutta. Ainoa huono asia annoksessa olikin se, että ruoka katosi lautaseltani aivan liian nopeasti.

Myös kaverin lautasella lekotellut päivän kala näytti taivaalliselta  ja kuulemma myös oli sitä, enkä epäile. Tämänpäiväisen kokemuksen perusteella tulisin ilomielin koska tahansa uudelleen Bonesiin illalliselle, kuten myös lasilliselle, sillä myös tilaamamme drinkit olivat erinomaisia. Mitkä makuvivahteet, wow.

Mainiot drinkit ja ruoka korvasivat oivallisesti harmituksen, ettemme päässeet nauttimaan after workeista terassille viileän ja pilvisen sään vuoksi. Ensi kerralla sitten terdelle aurinkoon, vai mitä, tytöt?

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentit

M.
Avec Mari

Hei nämä Helsinki vinkit ovat ihan mahtavia! Kiitos! Tiedän mihin mennään seuraavan kerran :)

Hanna K
Sunday Blondie

Oi, ihana kuulla! Kiitos kaunis ♡ Hyvistä ruokapaikoista ja kahviloista kannattaa aina levittää sanaa! Voin myös luvata, että näitä on tulossa tulevaisuudessa paljon lisää – Helsingissä on nimittäin kymmeniä ihania mestoja, joihin en ole ehtinyt vielä tutustua... ;--)

Kommentoi