tyttöjen juttuja ja arkisalaattia

Sunday Blondie

Vinkki: Jos olet suunnitellut treffaavasi tyttökaverisi kahvilassa salaatin äärellä Kampin kauppakeskuksessa keskiviikkoiltana, harkitse kohdetta uudelleen. Tulipa tänään nimittäin todistettua, että esimerkiksi JohtoCafe ja Beanie lopettavat salaattitarjoilunsa kahdeksalta.

Tarpeen vaatiessa osaan olla kranttu. Syön nykyään paljon salaattia, yleensä kaksi kertaa päivässä – sekä lounaalla että illallisella. Pyrin syömään arkena terveellisesti ja mahdollisimman runsaasti kasviksia, kun taas viikonloppuna suosin sallivampaa ruokavaliota.

Silloin kahviloiden perinteiset herkut, kuten täytetyt voileivät, pullat ja donitsit eivät istu yhteen arkilinjani kanssa. Niinpä salaattia oli saatava, joskaan ei hinnalla millä hyvänsä.

Kampissa kahvitellessani suuntaan yleensä yläkerran Johtoon. Sieltä löytyy aina vapaa pöytä, jossa voi istua halutessaan tuntikausia lehtiä selaillen. Vihreät teet ovat hyviä, salaattibuffet on runsas ja halpa, leivonnaisiakin on joka lähtöön niitä kaipaavalle.

Picnic ei yllä lempparikahviloideni listalle. Se on kuitenkin kohtuullisen hintainen, nopea ja ruokakin on perushyvää. Saimme ystäväni kanssa kaksi salaattia yhden hinnalla, ja koska kahvilassa oli hiljaista, istuimme pöydässä rauhassa tunnin jos toisenkin. Ei valittamista!

Yleisesti ottaen olen hyvin tarkka valitessani kahvilaa tai ravintolaa. Toisinaan nälkä ja kiire ohjaavat kuitenkin tekemään helppoja valintoja.

Eikä siinäkään ole lopulta mitään pahaa. Hyvien ystävien seurassa käy nimittäin monesti niin, että aika ja paikka unohtuvat – ja se on lopulta paljon tärkeämpää kuin se, minkälaista salaattia suuhuni haarukoin.

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentoi