tyttöjen juttuja ja syystrendejä – indiedays blogger's inspiration day 2015

Sunday Blondie

Siinä missä poikakaverini vietti lauantainsa miesten kanssa lätkäpelissä, minä pääsin viettämään varsinaista tyttöjenpäivää Indiedays Blogger's Inspiration Dayhin ravintola Maxinessa, joka suorastaan kuhisi bloggaajia. Mikä hauskinta, sain mukaan seurakseni myös bloggaavat ystäväni Sandran ja Vivin, joiden kanssa lähdimme tutkimaan päivän tarjontaa.

Anna De Cordniun Black & White -loungessa pääsi nauttimaan kuplivasta, pienestä makeasta ja laitattamaan kätensä kauniiksi: kauneusalan ammattilaiset tekivät halukkaille geelilakkauksia ja hennatatuointeja. Olisi pitänyt tajuta jo tullessamme, että pisteelle olisi pitänyt jäädä heti – jonoa kun ei ollut nimeksikään. Sen sijaan lähdimme kiertelemään tapahtumaa, ja kun palasimme parin tunnin päästä, jono oli niin pitkä, että geelilakkaukset jäivät tekemättä. Cordniun minicupcaket sen sijaan jäivät mieleen päivän suloisimpina!

Nelly.com:in pisteellä pääsi hypistelemään kauden kimaltavia juhlamekkoja, suloisen pehmeitä neuleita ja pitkävartisia saapikkaita. Etenkin puuterin ja heleän harmaat sävyt olivat mieleeni. Miksi talvella tuleekin aina pukeuduttua niin tummiin sävyihin? Talvivaatekaappini kaipaa muutosta.

Fresitan pisteellä maisteltiin lämmittävää Fresita-Blossaa – niin sanottua "kylmää glögiä", jossa yhdistyivät nimensä mukaisesti Fresita-kuohuviini ja Blossa-glögi. Yhdistelmä oli jännittävä, kupliva ja mausteinen, mutta mielestäni varsin toimiva! Juoma oli enne kaikkea hauska ja erilainen.

Vagabondin pisteellä oli esillä runsaasti syyskauden kenkiä sekä laukkuja. Kuten aiemmin uusista syyskengistäni intoillessani totesin, Vagabond ei ole pettänyt minua vielä koskaan. Siitä on tullut ehdoton luottomerkkini, mitä tulee kenkiin! Mustat, 70-luvun viboja henkivät mokkakengät nousivat valikoimasta omaksi suosikikseni. Myös konjakinruskeat kengät houkuttelivat.

Pysähdyin pitkäksi aikaa Olympuksen pisteelle keskustelemaan valokuvaamisesta ja minijärjestelmäkameroista valokuvaaja Lars Johnsonin kanssa. Olen jo pitkään harkinnut minijärkkärin hankintaa, sillä pienikokoinen ja kevyt kamera olisi erityisen kätevä ulkomailla matkatessa. Sainkin Larsilta hyviä vinkkejä sopivan kamerarungon ja objektiivien valintaan.

Silmälasien suurkuluttajana olin erityisen kiinnostunut Instrumentariumin pisteestä, jolla oli esillä Heritagen uutta Swarovski-mallistoa. Monet kehyksistä olivat omille kasvoilleni hieman liian leveitä, kapeakasvoinen kun olen. Ihastuin kuitenkin kovasti ensimmäisessä kuvassa näkyvään malliin, jossa kristalleja oli ripoteltu silmälasien sankoihin.

Hauskinta oli kuitenkin päästä tapaamaan lempityttöjä ja vaihtamaan kuulumisia. Hälyisästä blogitapahtumasta oli hyvä siirtyä viettämään rauhallista iltaa kotiin hyvän ystävän, vuokraleffan (Viikossa aikuiseksi – hämmentävän outo mutta hauska, suosittelen!), kotitekoisen pitsan ja kynttilöiden äärelle. ♡

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentoi