weekend vibes

Sunday Blondie

Viikonloppuni näytti tältä: värikkäältä, iloiselta ja hyvän ruoan täyteiseltä.

Lauantaina aloitin aamuni brunssilla, jonka Lilyn toimitus järjesti bloggaajille tunnelmallisessa Elva Event Loftissa. Oli todella hauskaa päästä tapaamaan kasvotusten lilyläisiä, joiden touhuja on tullut seurattua jo pidemmän aikaa ruudun toiselta puolelta!

Tarjolla oli paitsi ihanaa ruokaa (pisteet etenkin erityisen instagrammattavista smoothiepurkeista) myös tietoa kaupallisista yhteistöistä sekä hyviä vinkkejä oman bloggaamisen hiomiseen. Itselleni jäivät mieleen ainakin nämä kolme seikkaa:

Pohdi, miksi blogiteksti on kirjoitettu. Onko sen tarkoitus esimerkiksi viihdyttää, tarjota vinkkejä tai avata keskustelu?

Tuo otsikossa selkeästi ilmi, mitä asiaa blogitekstin sisältö koskettaa.

Rutiininomaisuus on toisinaan hyvästä. Juttusarjat ja lukujärjestys helpottavat arjen kiireessä.

Lilyn tuottaja Anna Karhunen kannusti jokaista löytämään omat vahvuutensa ja äänensä sekä pohtimaan, miksi blogia ylipäätään kirjoittaa. Nämä ovatkin asioita, jotka jokaisen kannattaisi kirkastaa istelleen itselleen jo bloggaamisen aloittaessaan.

Oma kirjoittajanääneni on ollut itselleni jo vuosia selkeä, mutta syy blogin kirjoittamiseen oli aikoinaan hakusessa. Ennen Love Da Helsingin perustamista olin jo melkein luopua bloggaamisesta, kunnes tajusin, ettei kyse ollut niinkään tylsistymisestä vaan siitä, että silloisella blogillani Sunday Blondiella ei ollut selkeää fokusta.

Tuolloin pysähdyin ensimmäistä kertaa kunnolla miettimään, mistä todella haluaisin kirjoittaa. Pelkkä "kivoista asioista" kirjoittaminen ei tuntunut riittävältä, vaan halusin, että tekstini olisivat lukijalle myös hyödyksi. Ja niin syntyi lopulta Love Da Helsinki, jonka ensisijaisena tarkoituksena on tarjota teille vinkkejä Helsinkiin. Välillä kirjoitan mieluusti myös muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista – aiheista, jotka itseäni (ja teitä) kiinnostavat.

Näiden pohdintojen jälkeen voikin todeta, että bloggaajatapaaminen oli varsin tervetullut. Kiitos kaikille ihanille lilyläisille, joiden kanssa sain vaihtaa ajatuksia! Olen valtavan iloinen siitä, miten erilaisia bloggaajia ja aiheita Lilystä löytyy. Olette mahtavia tyyppejä, teidän seurassanne on huippukivaa blogata. ♡

 Ja iso kiitos Lilyn toimitukselle ihanasta brunssihetkestä! Tapaaminen oli toivottu, ja odotan jo innolla (kymmenien muiden bloggaajien tavoin, veikkaan) vastaavia lilyläisten tapaamisia tulevaisuudessakin. ♡

bloglovin / instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Oi, miten kiva että inspiroiduit ohjelmasta! Tosi ihanaa, että pääsit paikalle :)

Hanna K
Sunday Blondie

Voi, tällaiset tilaisuudet ovat aina superinspiroivia! Kiitos siitä kuuluu teille, ihanat ♡ 

hyvaaruokaa
Hyvää ruokaa

Itse jo pähkäilin, että kannattaako blogia alkaa edes kirjoittaa kun juurikin kirjoittaminen on itselleni se "vaikein" juttu. Tykkään tehdä ruokaa ja asetella sen kauniisti esille. Kuviakin tykkään ottaa ja reseptiikka on suht helppo juttu. Mutta vitsit kun pitää siihen postaukseen kirjoittaakin jotain, se ei oikein ole mun juttu. Mutta harva haluaa lukea blogia, jossa on vain kuvia ja resepti. Joten nyt harjoittelen kirjoittamista. Kai se kohta jo luonnistuu helpommin. Kiva että olet löytänyt sen "oman juttusi".

Kommentoi