ylellistä hotellielämää nai thon beachilla – staying at pullman phuket arcadia

Sunday Blondie

Poikaystävälläni on tapana valita ulkomaanmatkoilla majoituksensa huolella, ja niinpä olenkin päätynyt viimeisten puolentoista vuoden aikana yöpymään muutamassa ihanassa hotellissa.

Thaimaan matkamme aikana majoituimme Finnmatkojen kautta neljän tähden hotelliin Pullman Phuket Arcadia Nai Thon Beachiin. Pullman on maailmanlaajuinen hotelliketju, jonka hotelliverkosto koostuu tällä hetkellä 77 hotellia 23 maassa niin Euroopassa, Afrikassa, Lähi-Isässä, Aasiassa kuin latinalaisessa Amerikassa.

Pullmaneissa on panostettu etenkin moderniin arkkitehtuuriin, laadukkaaseen palveluun, teknologian hyödyntämiseen sekä hyvinvointipalveluihin kuten kuntosaleihin ja kylpylöihin. Just the way I like it!

Rauhallisen Nai Thon Beachin äärellä sijaitseva designhotelli on vain vartin automatkan päässä Phuketin lentokentästä, joten se soveltuu erinomaisesti niille Thaimaan matkaajille, jotka haluavat päästä rentoutumaan nopeasti. Haaveilen yhä Thaimaa pienempien saarten tutkimisesta, mutta töistä saatu viikon loma asettaa omat rajoitteensa.

Pidin kovasti hotellimme tyylikkäästä sisustuksesta, ammattitaitoisesta henkilökunnasta sekä upeasta sijainnista meren yläpuolella. Pullman Phuket Arcadia onkin ykkösvalinta niille, jotka haluavat viettää romanttisen aurinkoloman rauhallisessa paratiisissa.

RUOKA

Yksi Pullmanin kirkkaimmista tähdistä oli aamiainen. En ole koskaan nähnyt niin isoa buffetpöytää! Laaja tarjonta ei tietenkään takaa aina laatua, mutta Pullmanissa ruoka oli todellakin erinomaista. Hedelmät olivat suloisen mehukkaita, pannukakut ja munakkaat paistettiin paikanpäällä juuri haluamallasi tavalla, juomapöytä notkui smoothieista... Buffetpöydästä löytyikin kaikkea tavanomaisista aamiaismuroista ja -leivistä sushiin sekä lämpimiin aasialaisherkkuihin.

Myös palvelu oli loistavaa: tarjoilijat ottivat jokaisen aamiaisvieraan ystävällisesti vastaan, ohjasivat pöytään ja kantoivat pöytään tee- sekä kahvipannut. Likaiset astiat korjattiin nopeasti pois.

Elements-ravintolan lisäksi Pullmanista löytyy pari baaritiskiä, kahvilamainen Deli sekä upealla merinäköalalla varustettu, italialaistyylinen ravintola Vero, jossa nautimme illallisen viimeisenä iltanamme. Verossa palvelu oli vielä alakerran Elementsiäkin yltäkylläisempää, ruoka tarjoiltiin kauniisti ja annoksemme (risotto sekä pasta) osoittautuivat mainioksi. Ravintolakokemuksessa parasta oli ehdottomasti kuitenkin upea merinäköala sekä auringonlasku.

HUONE

Perushuoneet sijoittuvat rinteeseen puuston sekaan, mutta hotellista on varattavissa myös merinäköalallisia sekä oman altaan sisältäviä huoneita. Meidän huoneemme sijoittui rinteeseen, josta avautui näköala hotellin pienemmälle ja rauhallisemmalle uima-altaalle. Korkeassa maastossa sijaitseville huoneille oli jonkin verran kävelymatkaa hotellin loungesta, vaan ei hätää kuljettajat vievät hotellivieraat ovelta ovelle mihin tahansa kellonaikaan.

Huone itsessään oli yhtä tyylikäs kuin hotellin muutkin modernisti sisustetut tilat. Isot ikkunat toivat huoneeseen runsaasti valoa, joskin paksut verhot pimensivät kirkkaimmankin auringonpaisteen ja takasivat hyvät yöunet. Kylpyhuoneesta löytyi ihana sadesuihku, jonka alla seisoessa tuntui todella irtaantuvan arjesta.

PALVELUT

Kävimme kolmena aamuna hotellin kuntosalilla, joka osoittautui varsin hyvin varustelluksi: oli juoksumattoja, crosstrainereita, muutamia kuntolaitteita, hyvä valikoima erilaisia käsipainoja, palloja sekä kehonhallintaan soveltuvia välineitä. Tuntui ihanalta aloittaa päivä kevyellä treenillä, ja siirtyä sen jälkeen hyvillä mielin nauttimaan aamiaispöydän antimista sekä auringosta.

Kuntosalin lisäksi Pullmann tarjoaa maksullisia, ohjattuja tunteja, esimerkiksi yksityisjoogaa. Myös maksuttomia tunteja on jonkin verran – yhtenä päivänä osallistuimme tunnin kestävään venyttelyhetkeen, ja saimme lopulta yksityistunnin, sillä olimme ainoat osallistujat.

Hotellin kylpylässä voi halutessaan rentoutua niin hierontojen kuin erilaisten kauneushoitojen avulla. Näitä emme kuitenkaan testanneet, sillä hotellin ulkopuolella tarjottavien hierontojen hinnat ovat yleensä huomattavasti huokeampia. Löysimmekin aivan hotellin porttien ulkopuolelta mahtavan kauneushoitolan, jossa kävimme hieronnassa viitenä päivänä.

♡♡♡

Sen pituinen tarina se! Nyt Thaimaan matka on tullut käsiteltyä, ja voin siirtää ajatukseni jälleen Helsinkiin. Niin monta hyvää kahvilaa vielä testattavana, niin vähän aikaa!

bloglovin instagram / pinterest

// On our holiday in Thailand we stayed at gorgeous Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach. Pullman is an international hotel network currently consisting of 77 hotels in 23 countries. Our hotel was modern, stylish and peaceful oasis, perfect for a relaxing and romantic vacaytion. The breakfast buffet especially was quite amazing with all its treats!

Kommentoi