Koronan pirulainen

Oikeassahan ne kaiken maailman asiantuntijat näyttää olleen, tai siltä se ainakin itsestä tällä hetkellä tuntuu. Onnistuin välttelemään koronavirusta noin kaksi vuotta, mutta lopulta se paskiainen sai minutkin kiinni. Taisi siis olla turhaa se pakoon pyristeleminen.

Oireeni ovat onneksi olleet kuitenkin lieviä, vaikka toisaalta sitäkin sitkeämpiä. Olen nyt maannut jo noin viikonpäivät kotona, eikä olo ole vielä läheskään terve. Päinvastoin. Kotitestejäkin sai tehdä kolme kappaletta ennen kuin sain oikean, positiivisen tuloksen. Taitaa sekin sanonta sitten pitää paikkansa.

Kaikesta tästä koronan aiheuttamasta negatiivisuudesta huolimatta koen kuitenkin olevani onnekas. Olen nimittäin ehtinyt saada jo kaksi suojarokotetta, työterveyteeni kuuluu muun muassa palkallinen sairasloma, ja perheenikin asuu vain kivenheiton päässä ja tuo oveni taakse jopa pyytämättä erilaisia herkkuja ja hömppälehtiä. En voisi olla tyytyväisempi, sairaana olemisesta huolimatta.

Lisäksi olen tässä makoillessa saanut esimerkiksi katsottua kunnon sarjamaratonina Täykkäreitä (joka toimii yhtä hyvin uudelleenkin katsottuna), aloitellut tekstiä erääseen kirjoituskilpailuun, sekä löytänyt somettamisen ilon uudestaan nyt kun siihenkin on enemmän aikaa.

Toisin sanoen voin suhteellisesti ottaen melko hyvin. Vaikka olo onkin ehkä fyysisesti kehno, niin ainakin olen saanut panostettua henkiseen hyvinvointiini vielä entistäkin enemmän. Ja se jos mikä on positiivista – aivan kuten se saamarin koronatestin tuloskin.

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *