Langatonta laatua korvillani - Arvonta ja alennuskoodi Sudio Swedenin tuotteisiin

Lusikoita kiitos.

Yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa

Minne tahansa kuljenkin, kulkee musiikki mukanani. Kyse on paitsi nautinnosta, myös turvasta, sekä käytännöllisyydestä. Musiikki herättää erilaisia fiiliksiä eri tilanteissa ja välillä vain tulee tunne, että joku tietty kappale sopisi hetkeen. Tällöin on helppo napauttaa melodiat ilmoille ja nauttia myös kuuloaistin kautta. Soittolistoista ja yksittäisistä kappaleista voi saada myös turvaa sellaisissakin hetkissä jolloin tuntuu, ettei mikään muu helpottaisi oloa. Ahdistuneisuuden kasvaessa, tai paniikkikohtauksen hiipiessä nurkan takaa, voi musiikki kääriytyä turvapeittona ympärille, ilman että kukaan muu sitä edes huomaa. Ei tarvitse rasittaa käsiä, kun puhuu pitkää puhelua kuulokkeet korvilla, tai mikäli samanaikaisesti haluaa pyörätuolilla eteenpäin kelailla. 

Laatu on ollut avainasemassa jo pitkään musiikin kuuntelussa, hyvillä kuulokkeilla saa kappaleiden eri nyansseista enemmän irti. Korvat myös säästyvät, kun ei tarvitse kuunnella niin suurella voimakkuudella kiitos laadun ja vastamelusuojan. Ei ole kerta tai toinenkaan, kun olen istunut jossain kuulokkeet päässä, enkä ole huomannut jonkun yrittäneen puhutella minua jo pidempään. Uppoudun välillä ehkäpä liiaksikin omaan äänimaailmaani, mutta hyvä niin.

Langattomia kuulokkeita olin pohtinut jo pitkään, varsinkin käytännöllisyyden vuoksi. Ostinkin itselleni alkukesästä Sudio Swedenin Vasa Blå kuulokkeet, joihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Kuulokkeiden mukana tuli useampi pari in ear mallin pehmusteita, joista löysin nopeasti omiin korviini parhaimmat. Paitsi liikkeellä, ovat kuulokkeet todistaneet käytännöllisyytensä myös levossa. Voin maata sängyllä kyljelläni ilman että korviani painaa, ja silti kuunnella musiikkia. Varsinkin sairaalaosastoilla on tämä asia erittäin tärkeä. 

 

Blogiyhteistyön merkeissä sain valita itselleni tuotteen Sudio Swedenin valikoimasta. Koska itselläni olivat jo nuo pienet Vasa Blå:t, valitsin mustat Regent mallin kuulokkeet. Vaikka nämä ovatkin isompaa mallia, saa ne taitettua sisäänpäin, jolloin eivät vie paljoa tilaa laukusta. Kuulokkeet saa säädettyä helposti hyvänkokoisiksi ja sivussa olevat ohjainnapit toimivat helposti.

Molemmat kuulokkeet yhdistyvät puhelimeen (tai toiseen multimedialaitteeseen) Bluetoothin kautta helposti. Kun yhteys laitteiden välille on muodostettu, löytyy yhteys aina jatkossa nopeasti, ei tarvitse väännellä ja käännellä. Kuulokkeet näyttävät sekä valo- että äänikoodein milloin yhteys on muodostettu, tai milloin kuulokkeet ovat sammutettu. Ei tarvitse arvailla milloin akku on tyhjentymässä, vaan akunvarauksen näkee puhelimen näytöltä, sekä kuulee loppuvaiheessa myös äänikoodein. Kuulokkeet ladataan micro-usb:lla, latausjohto tulee myyntipaketin mukana ja tuon johdon voi kytkeä usb-virtalähteeseen.

 

MIKÄ ON SINUSTA PARAS PAIKKA HEITTÄÄ KUULOKKEET KORVILLE?

Vastaajien kesken arvotaan voittaja, joka saa palkinnoksi valita vapaavalintaisen tuotteen Sudio Swedenin valikoimasta. Muistathan kirjoittaa siis tietosi sähköpostiosoitekenttään. Osallistut arvontaan siis kommentoimalla tähän julkaisuun, osallistumisaikaa on 30.7.2017 asti, voittaja arvotaan 31.7.2017.

 

Sudio Sweden haluaa tarjota blogin lukijoille myös -15%:n alennuskoodin, joka on voimassa heti ja ilman päättymispäivää! Koodi on voimassa merkin omassa nettikaupassa, jossa postikulut ovat muuten aina ilmaiset.

LK15

www.sudiosweden.com

 

Kommentit

adiiiiii (Ei varmistettu)

Kesän pyöräretkille nämä sopisi hienosti!

Av123 (Ei varmistettu)

Millä tahansa automatkalla - bussissa töihin/kouluun, mökille ajaessa.. ❤️

Jessicajonetta (Ei varmistettu)

Musiikit lyödään korviin heti kun kotiovi menee kiinni. Käy matka sitten kauppaan, kaupungille tai töihin!

Juuso (Ei varmistettu) http://uuttaja.fi

Aina ja missä vain. Musiikki sopii täydentämään elämän jokaista hetkeä ja tekemään osasta jopa vieläkin ikimuistoisemman. Musiikin avulla voi tuoda myös muistoja mieleen ja mikäpä olisi sen mukavampaa kuin jossain kivassa kadunvarsikahvilassa virvokkeen äärellä muistella hienoja hetkiä elämästä.

Hilmaiida
Hilmaiida

Silloin kun tuntuu siltä etä musa on parasta siihen hetkeen! ^^

Sonjaem (Ei varmistettu)

Junamatkoilla

Sna (Ei varmistettu)

Kuten moni muukin kommentoi, paikkoja löytyy vaikka kuinka ja paljon, mutta itselleni kuulokkeet toimii parhaiten silloin, kun haluan keskittyä oikeasti musiikin kuunteluun ilman häiriöitä.

Bebe (Ei varmistettu)

Kuulokkeet laitetaan korviin ennen kuin kotoa lähdetään mihinkään, ja ne poistetaan vasta kun täytyy, esim. töihin saapuessa. Edelliset kuulokkeet todistivat, että laaduissa todella on eroja!! Nyt nämä upeat kuulokkeet alkavat kuitenkin tulla tiensä päähän ja uudet täytyy saada ennen vanhojen viimeistä käyttöpäivää - eihän yksikään päivä voi olla täydellinen ilman musiikkia.

kmm (Ei varmistettu)

Kyllä tykkään! Kuljen työmatkat linja-autolla ja käytän kuulokkeita jatkuvasti!

Luurit päähän silloin, kun haluan sulkeutua muiden seurasta viettämään omaa laatuaikaa sporassa, pyöräillessä tai päivän muina pitkäveteisinä hetkinä.

Yhtä sirkusta!

Imuroidessa paras paikka! Inhoan imurin ääntä :)

Suttastiina

Napit korviin kun haluan ulkomaailman tajuavan, että Jättäkää minut rauhaan.

mandariiini
projektiaurinko

Kuuntelen musiikkia aina pyörän selässä kulkiessa paikasta toiseen. Joka kerta siitä tulee tosi hyvä fiilis ja matkakin menee nopeammin. :)

Ihmeitä tapahtuu

Lenkillä, äänikirjoja kunnellessa. Voi hukkua tarinoihin ja rullata eteenpäin <3
hesamuu@gmail.com

Riin (Ei varmistettu)

Ehkä vähän outoa mutta kuuntelen musiikkia kuulokkeilla ruokakaupassa.. hektinen lapsiperheenelämä vaatii pienen hetken "omaa aikaa". Se hetki ruokakaupassa kun ei tarvitse katsella näkeekö tuttuja, keskittyy musaan ja kauppalistaan. Autossa napit vaihtuu auton kaijuttimiin.

anna s. (Ei varmistettu)

Metsälenkille sopivat hyvin :)

hilda hissu (Ei varmistettu)

Pyöräilyyn :)

Sanna P (Ei varmistettu)

Lenkillä

Tildamariia (Ei varmistettu)

Napit korville aamun ruuhkabussissa, ja sitten vaan sormet ristiin, että kanssamatkustajat ymmärtäisivät tämän mielestäni lähes kansainvälisen asian, mitä kuulokkeilla viestitään: "En halua puhua sinulle" :D

pumpulipallo (Ei varmistettu)

Parhaat paikat nauttia musiikista ovat ehdottomasti puuduttavat ja pitkät junamatkat ja välillä yksinäinen ulkotyö, jossa aika lentää siivillä jos musiikin valitsee oikein.

sikkuralla (Ei varmistettu)

Kun on kotona itsekseen ja voi vähän vaikka laulaakin.

Jenna O (Ei varmistettu)

Kotisohvalla töiden jälkeen. Pääsee uppoutumaan ihan omaan maailmaan!

inkkuni (Ei varmistettu)

Enimmäkseen bussissa, joskus harvakseltaan myös töissä, jos ympärillä on liikaa hälinää. Ja siellä sairaalassa.

Elise H. (Ei varmistettu)

Illalla, kun muu perhe jo nukkuu. Kun ennen nukkumaan menoa syventyy kaikessa rauhassa musiikkiin, saa hyvät unet :)

Alohair
Alohair

Paras(tai oikeastaan huonoin) hetki on illalla sänkyyn mennessä laittaa meditaatio-tai muu rentoutusmusiikki soimaan ja unohtaa päivän kiireet,kriisit ja ongelmat ja vajota uneen. Hoidin unettomuutta ja stressiä näin aiemmin,nykyisin toimii rentoutuskeinona.

TPihlis (Ei varmistettu)

Lenkillä koirien kanssa

ki (Ei varmistettu)

Vau, noi kuulokkeet näyttää niin tyylikkäiltä!

Itse ottaisin tuollaiset mukaan työmatkoille. :) Oon halunnut jo pitkään kokeilla langattomia kuulokkeita, koska langallisten johto menee aina sotkuun työmatkalla kantamusten kanssa ja seassa :)

ekkaramelli

Kuulokkeet korviin heti kun pääsen töistä, paras tapa siirtyä off-work-moodiin. Lisäksi arvostan sitä, että kuulokkeet toimivat myös handsfree:nä, liikun paljon jalan, jolloin puhelut helpointa hoitaa handsfreen kautta.

ELtsu (Ei varmistettu)

Aamuisin matkalla kouluun taikka töihin. En ole parhaimmillani aamuisin, joten silloin on vaan kaikkien kannalta paras, että saan sen pienen oman hetken musiikin ja bussin ikkunasta vilisevien maisemien kanssa.

Annimari (Ei varmistettu)

Rentoutumiseen! kun haluaa rauhoittua!

Asta O. (Ei varmistettu)

Kuntoillessa, lenkkipolulla, siivotessa.

Pilkkunen (Ei varmistettu)

Itse kuuntelen musiikkia kuulokkeilla eniten töissä. Kotona musiikki tulee yleensä kaiuttimesta. :)

laura.k.a

Itsellä tulee nyt reissattua Helsinki-Vantaan ja Arlandan väliä vähintään kerran kuussa ja oon kyllö huomannut että lentokoneessa kuulokkeilla on tosi iso merkitys; taustahälyä on todella paljon ja pahimmassa tapauksessa vielä pyörii joku mainos äänet päällä koneen näytöissä niin eihän siinä pysty huonoilla kuulokkeilla kuuntelemaan yhtään mitään. Tarkoituksena olisi ostaa jotkin hyvät kuulokkeet tässä ennen kesän loppumista joten tää arvonta sattui kyllä mitä mainioinpaan aikaan!

Jukka (Ei varmistettu) http://www.papujajapolkuja.wordpress.com

Vitsit! Nämä olisi niin täydelliset lenkille, pyöräilyyn tai vaan riippumatossa löhöilyyn, vähän mallista riippuen. Ei varmaan jäisi hyllyyn pölyttymään!

TeijaH (Ei varmistettu)

Aina lenkillä!

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen vähän meluherkkä, eli missä tahansa hälinässä liikkuessa tulee kyllä helposti laitettua kuulokkeet korviin. Mä olen tähän asti käyttänyt nappikuulokkeita, nyt tekisi mieli ihan "oikeita" :) Kuuntelen paitsi musiikkia, myös äänikirjoja, eli kuulokkeet ovat kovassa käytössä päivittäin. Myös pyykätessä, kokatessa ja lenkillä. :) 

cougarwoman75@gmail.com 

Kooooooo (Ei varmistettu)

Paras paikka heittää kuulokkeet korville on lenkillä. Tai työ- ja koulumatkoilla. Tai kirjaston hiljaisessa lukusalissa, jossa joku mässyttää eväitä! Joo, vastaukseni on mässyttäjien seurassa.

Sassa (Ei varmistettu)

Lenkillä ja bussimatkalla ovat käytössä kovasti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sporamatkoilla.

aamukahvi (Ei varmistettu)

Paikalla ei liene mitään merkitystä sillä musiikin suurin voima on juurikin siinä miten se voi kuljettaa mielen minne tahansa mielikuvitus mieliikään matkata huolimatta todellisuuden rajoituksista. Oli sitten luureissa ne pehmeimmät biitit ta heleimmät huilut tai vaikka tuorein podcast niin omaan alternative reality kuplan voi upota halusi sitten paeta äänekäitä kanssaeläjiä tai vaikka ihan vaan omia ajatuksiaan.

Kommentoi