What would Kate Blanchett wear?

20141102_133239.JPG

 

Sovittelen tässä kolttusia perjantaille, firman bileisiin. Matkaamme kohti uutta toimistoamme, jossa toimistotilat korkataan ja henkilöstöjuhlat vietetään punaisen maton tyyliin. Jokaiselle työntekijälle on keksitty alter ego, jonka tyyliä ilmeisesti pitää mukailla. Omani on Kate Blanchett, enkä keksi millään, millä kikalla sen saisi ilmennettyä. Kaikkia hämätäkseni, päätinkin siis  väläyttää tämän ilmeen juhlissa odotteleville paparazzeille.

 

Heh.

 

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (5)
 1. Kuinka lyhennetään ja kavennetaan pillifarkut? Haluan siis ihan pillit, lahkeisiin asti. Farkut ovat siis alkuperäisestikkin pillit. Käytetäänkö tällöinkin vahvempaa lankaa? farkut on venyvää materiaalia, mutta jos laittaa karhunlangalla/tikkauslangalla niin saanko jalkaa lahkeesta?

  //lisäsin tän vielä uusimpaan postaukseen 🙂

  1. Moikka!

   Mä käytän aina ihan normaalia polyester-ompelulankaa farkkujenkin lyhennyksessä. Jos haluat erottuvamman tikkauksen (kapea lanka ”uppoaa” farkun päärmeeseen), niin joskus olen hurauttanut lahkeen kaksi kertaa ympäri. Eli tikki tulee tuplasti ja erottuu näin selvemmin.

   Jos lahke vaatii joustamista että jalan saa pujotettua sisään, kannattaa kokeilla tilkulla (poisleikattu pätä) mikä on oikea tikin pituus. Lyhyempi venyttää kangasta jo ompeluvaiheessa ja pidempi joustaa vähemmän. Toivottavasti onnistuu!

 2. Hei!

  Halusin tulla toivottamaan hyvää huhtikuuta  :))!

  Mia

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *