01/01/2013: Aletärppi Monkista

Ma-material Girl

Loistokasta ja ihanaa uutta vuotta 2013! Vuodenvaihde meni nukahtaessa sohvalle (kävimme alkuillasta kyllä ampumassa kaksi rakettia ja joimme lasit glögiä!), taustalla pyörivästä Senaatintorin lähetyksestä huolimatta. Heräsin kuitenkin juuri lähtölaskennan aikaan ja siirryin sänkyyn nukkumaan. Välipäivien työputki veroitti ilmeisesti hieman tätä mammaa, mutta kuinka hienoa olikaan herätä uuteen vuoteen hyvin levänneenä!

Puseron löysin välipäivinä Monkin alesta, 15€:lla. Ehkä paita olisi kaivannut hieman silitystä, mutta rentoon kotipäivään se menee kyllä ilmankin ;) 

Miten sinä juhlistit Uutta vuotta?

Kommentit

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Ihana paita. Meillä meni vuoden vaihde vähän samoissa tunnelmissa, sohvalla puoliunessa lähetystä silmäillessä. Ens vuonna sitte raketteja. Hyvää uutta vuotta!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos ja Hyvää uutta vuotta myös teille Nonariina!

Oli ihan makeeta, kun Gabriel ihmetteli paukkuvia ja räjähteleviä raketteja, muttei pelännyt tilannetta lainkaan. Oltiin sellaiset aloittelevat ja kaikkea pelkäävät vanhemmat, kun poika istui rattaissa noin puolen kilometrin päässä lähetettävistä raketeista ja suojalasit silmillään ;) Mutta, ikinä ei voi olla liian varma.

On muuten jännä juttu, että vasta äidiksi tultuani, olen alkanut käyttämään pyöräilykypärää, heijastimia tupla- tai triplavarustuksen verran, suojalaseja jne..

Katie
Aika kypsä äidiksi

Kiva paita! Tuli heti mieleen, että tuolla samalla idealla voisi joku näppärä tehdä kerrankin tyylikkään imetyspaidan... ;) Kätevä läppä, nimittäin.

Minä uskaltauduin kymmensenttisissä manoloissa kadun toiselle puolelle bailaamaan naapurien bileisiin (ajatuksella, että pitkään en enää kykene piikkareissa tanssimaan, pitää nyt siis vielä yrittää). Oli yllättävänkin hauskaa, vaikkemme tunteneet kuin isäntäpariskunnan. Mies joi itsensä niin shamppishiprakkaan, että peräti tanssi. ;) Ilotulituksia näimme vain telkkarista, ja sanoimme moit niin pian puolenyön jälkeen kuin kehtasi, mutta meille reipas ilta. :)

Erinomaista uutta vuotta!

Mindeka
Ma-material Girl

Katie: Ihan totta muuten!

Täällä ei olisi Manoloilla kävelty edes naapuriin, koska mukulajäätä (!!) peittää vesilätäköt(!!) ja tasapohjaisillakin on haastavaa pysyä pystyssä ;)

Meillä oli hyvin vastaavanlainen uusi vuosi (2010-2011) silloin, kun mekin odotimme vielä poikaa: Kävimme kavereiden kanssa syömässä, josta jatkoimme Senaatintorin ilotuksille ja Kallion baariin vielä yömyssyille (minä tietenkin kuskina). Hauskaa oli, vaikka pääsimmekin suht ajoissa nukkumaankin. Minä nimittäin olin koko raksauden ajan väsynyt -Yöt ja päivät.

Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

Kommentoi