02/02/2012: Kimalletta ensimmäiseen adventtiin

Ma-material Girl

Löysin tällaisen villin kimallekarvaliivin kirppikseltä, neljällä eurolla. Olin niin innoissani siitä, että huomasin vasta kotona pestessäni sitä, että siinä on myös kultaiset seilorinapit edessä. Aika kasaria!

Mitä tykkäät?

 

Liivi/ Second hand, Tunika/ Filippa K

Kommentit

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Tyylikäs, kuten aina! :)

my view

Tykkään :) just makee!

S-S

Toi on kyllä NIIIIIN makee! ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Kivaa, kiitos positiivisistä kommenteista kaikki!

S-S: Saat joskus lainata, jos haluat ;) Sun ansiostahan mä tän löysin! Kiitti siis sulle vielä!

S-S

Voi kiitos ihana, mutta fakta kyllä on että sun vaatteisiin mä en mahdu ;)

 

Mindeka
Ma-material Girl

Höpö höpö höppänä, tähänkin mahdut!

Terhi (Ei varmistettu)

Mistä kirpparilta sä teet noita löytöjä?

Mindeka
Ma-material Girl

Terhi: Ennen kun Valtterin kirppis lopetettiin, niin se oli mun luottopaikka. Tämä liivi ja se viimeisin jakku oli molemmat (Sori S-S: mä paljastan tän nyt:) Punaisen Ristin Kontti-kirppikseltä, Tikkurilasta (ihan superhyvä valikoima kaikkea, siisti ja kohtuuhintainen). Joskus poikkean myös Jäähallissa, Fidassa, Kaivarin kanuunassa ja oikeastaan missä tahansa ollaankin käymässä, niin haluan yleensä aina kollata myös paikallisen kirppiksen: Vantaa, Pieksämäki, Nummela jne.

Ystäväni kertoi tästä Tikkurilan uudesta kirppiksestä, jossa en ollutkaan ennen käynyt. Kannattaa siis kysellä aina kavereiltaan, mistä löytäisi uusia kirppiksiä! Kuulema myös Myyrmäessä (olikohan se nyt edes Myrtsi vai Martsari?...) on iso jäähallimainen kirppis aina silloin tällöin, mutta siellä en ole käynyt ikinä itse.

Manskulla on myös DOM -niminen itsepalvelukirppis, jossa en itse ole juurikaan käynyt, mutta jos jollain on kokemusta siitäkin paikasta, niin kertokaa ihmeessä!

 

Kommentoi