06/09/2013: Acne Mohair WHAM -dress (Lastenklinikallakin)

Ma-material Girl

 

 

Meistä alkaa näköjään hyvää vauhtia kuoriutua hysteeriset vanhemmat, sillä viime yönä vierailimme taas kerran Lastenklinikalla. Päättelimme 1,5h yöllisen hyteerisen itkupotkuraivarikouristusten olevan merkki siitä, että johonkin sattuu todella pahasti. "Taitaa olla taas paha korvatulehdus."

Poika vastasi kysymykseeni: "Onko jossain pipi?" -"Joo!" Ja näytti korvaansa. Koska särkylääke ei rauhoittanut poikaa ja/tai auttanut häntä uudelleen nukahtamaan, päätimme käydä näyttäytymässä. Ihan vaan varmuudeksi.

Ihmeeksemme (ja toki onneksemme!) , pojalta ei löytynyt mitään merkkiä korvatulehduksesta tai muustakaan, joten hieman nolostuneina suuntasimme takaisin kotiin. "Ollaanko me oikeasti näin hysteerisiä?" -"Vitsit ne piti meitä varmaan ihan hulluina..."

No, hyvä kuitenkin näin.

 

 

Samassa asussa siis mennään kuin yöllä ekana kaapista käteen sattui. Vähän liian lämminhän tuo neule oli vielä keskipäivällä, mutta tiedän jo nyt, että talven suosikkivaate siitä tulee.

Kiitos vaan työkaverini, joka (hullu) luovuit siitä ;)

 

Ja jos jollain lukijalla on kertoa yhtä vainoharhaista ja/tai turhaa päivystyskäyntiä, niin mielelläni kuulisin niitä! (Etten luule olevani ainoa.)

 

 

Kommentit

Piipo79

Ilmoittaudun. Nolona lähdettiin keskellä yötä kotiin kun lääkäri totesi et hampaat näyttää puhkeavan yläkulmaan....

Mindeka
Ma-material Girl

:D Tämä on saattanut käydä useammallekin, ainakin ensikertalaisille, vanhemmille :D

Mindeka
Ma-material Girl

Miesflunssaa havaittu täälläkin useasti! Hih!

(Kyllä NYT naurattaa, kun lapsi onkin terve..)

Kristaliina
Puutalobaby

Eiku hei niin pitää aina ajatella, että onneksi ei ollutkaan mitään - ei yhtään noloilua mun mielestä! Kun ajattelee, millaisia kaikkia juoppopissahousuja niissä yöpäivystyksissä muualla on, niin huolissaan olevat vanhemmat on niiden rinnalla kyllä varmasti ihan parasta mahdollista "asiakaskuntaa". Tai näin ainakin ystävä-lääkärit ovat kovasti painottaneet!

Mindeka
Ma-material Girl

Näinhän se on. Ihan totta, Kristaliina ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hyvä vaan että menitte, saittepa asiasta varmuuden! Ei yhtään noloa minunkaan mielestä, ymmärrän hyvin. Me kaahattiin joskus yöllä acutaan kun refluksista kärsineen vauvan cuplaton-lääke sai aikaan pieniä kokkareita puklussa. Onneksi neljän lapsen isäksi ilmoittautunut lääkäri sanoi heti että heillä on kaikilla tullut kokkareita cuplatonista, ja että se on normaalia! Saatiin yö nukuttua hyvillä mielin. :)

Voi miten ihana neule -täydellinen! Minäkin etsin kuumeisesti jotain vastaavan mallista talven varalle.

Mindeka
Ma-material Girl

Refluksin takia olisimme ravanneet lääkärissä ja päivystyksessä varmaan viikoittain, joten todellakin ymmärrän teitä! Huh! Se ilmeisesti kuitenkin helpottaa siinä vaiheessa, kun lapsi nousee pystyyn? Siis alkaa kävelemään jne? Toivottavasti!

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo lääkärikäyntejä kertyi kyllä jonkun verran varsinkin ennen diagnoosia. Mutta me päästiin ihan super helpolla kuitenkin, sillä jatkuvasta pulauttelusta/oksentelusta huolimatta meidän poika ei ikinä itkeskellyt oksentelujen yhteydessä, eli mahahapot eivät jostain syystä tuntuneet onneksi kipeiltä ylös noustessaan. Silti oli aina kova huoli voiko sellaisella pulauttelulla vatsaan jäädä mitään, mutta onneksi poika kasvoi kuitenkin tosi hienosti. Helpotti oikeastaan silloin kun ruokavalio alkoi koostua pääosin kiinteästä ruuasta ja tosiaan kun meno oli pystypainoitteisempaa!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Meidän tytöllä on melkein kaikki flunssapöpöt menneet korviin. Usein lähes oireetta. Eli ainakin meidän tapauksessa on vain hyvä, että olemme käyneet melko terveeltä vaikuttavan pikkupotilaan kanssa tsekkauksessa, lähes aina kunnon märkäinen korvatulehdus kummassakin korvassa. Tänään taas työpäivän jälkeen flunssapotilaan kanssa Pikkujättiin...

-mimmu- (Ei varmistettu)

Me käytiin vastasyntyneen kanssa yöllä päivystyksessä kamalan rohinan takia, olikin vain limaa/maitoa jäänyt kurkkuun rohisemaan, MUTTA tuommoinen tila voi kuulemma vaatia myös sairaalahoitoa.
Tytöllä on ollut 1 korvatulehdus ja kerran käytiin korvatulehdusepäilyn takia lääkärissä, turhaan siis. Mielestäni ei ikinä voi olla liian varvovainen näidän pienten kanssa!

Caelia
Caelia's

Mekin vierailtiin yöllä lastenklinikalla viime viikonloppuna, flunssaisen neidin hengitys alkoi käydä niin vaikeaksi. Korvatulehdus sieltä sitten löytyi, ensimmäinen laatuaan (ja voi kun olisi myös viimeinen). Käytiin myös hengittelemässä maskista kortisonia.

Ihana on kyllä tuo Acnen mekko!

Kommentoi