08/08/2013: New style ikon boots

Ma-material Girl

 

Se mitä tässä suttuisessa ja oudossa taiteellisessa kuvassa esitellään, on (tietenkin) nuo uudet bootsit. Bootsit ovat aina kuuluneet "Ei ikinä!" -listaani, mutta jos kuitenkin sirot ja nahkaiset bootsit sattuvat eteeni -80% alessa, niin olen tiennyt, jo jonkin aikaa, mieleni muuttuvan. Näin siis kävi. Kengät ovat H&M:n New style ikon -mallistoa ja löysin ne alesta 20€ sopuhintaan (99€ ovh).

 

 

Ks.Paremmat kuvat täältä

 

Koska haluan välttää liian raffia fiilistä, yhdistin bootsit ekalla kerralla trikoiseen pikkumustaan ja maiharitakkiin. Kun syyssateet ja viileämmät säät saapuvat, aion kokeilla All black- asua; pillihousujen ja jakun kanssa. -Ajatuksissani ainakin, ne toimivat!

 

Translation:

Found these H&M New style ikon- leather boots from -80% sale: only 20€. Is that a real found or what?

 

Jersey dress/ Filippa K, Jacket/ Second hand (Esprit), Leather boots/ H&M (sale)

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Tää on aika kamalaa, mutta mäkin olen alkanut lämmetä bootsityyppisille popoille. Itselleni sovittelin kovasti (siellä Turussa, Muotikuussa) vähän samantyyppisiä, ei ihan noin bikereita, mutta kovin samassa hengessä. Niillä oli vaan vielä hintaa rapiat 80€  hintaa jäljellä suurin piirtein samanlaisella alennusprosentilla, mitä nuo sun löytösi, ja kun en ihan akuutista kenkätarpeesta nyt kärsi, niin sinnepä jäivät... Edelleen vähän kyllä surettaa.

Mikään ei tee niin iloiseksi, kun mahtavat uudet kengät erinomaiseen hintaan, nauti :)

phocahispida

Ihastelin verkkokaupassa noita ihan samoja. Hankin hätäratkaisuna melkein samanlaiset bootsit kirpputorilta kenkieni hajottua kesken loskassa kävelyn. En siis saanut enää noita oikeutettua ostoslistalleni.

Caelia
Caelia's

Hyvältä näyttää bootsit, huippulöytö!

Kommentoi