08/10/2013: Pink awareness day

Ma-material Girl

Jacket/ Ellos.fi, Knit & Jersey dress (skirt is a dress)/ Filippa K, Sneakers/ Adidas "Adistar Boost"

 

Tässä viime viikonlopun Roosa Nauha -asuni, joka sai inspiraationsa alla olevasta trikoomekosta. Mekko on vuosia, vuosia ja vuosia vanha, mutta edelleen suosikkini ja kovassa käytössä. Mekko muuntuu asusteita vauhtamalla joko arkeen tai juhlaan, pikkumustaksi. Kangas on ihanan pehmeää ja helppohoitoista viskoositrikoota, joka on kestänyt haalistumatta pahemmin jo hmm...ilmeisesti viisi vuotta. Luulisin. Tässä taas yksi vaate, jonka hinta ei sitten käyttökertojen perusteella ollutkaan niin paha. (Muistan siis miettineeni tätä pitkään.)

 

Huomenna luvassa uuden hiusvärin paljastaminen ja tietenkin sen arvonnan päättyminen! Jos et ole vielä osallistunut, niin kipin kapin kommentoimaan viime viikkoista juttuani, joka linkistä aukeaa.

 

 

 

Translation: That perfect black jersey dress from Filippa K must be the most used piece in my closet. It´s around five years old and thanks to the viscose- blend- material it´s colour is still black. Tomorrow It´s time for revealing my new hair colour and ending of the Natura Sibericas draw. If you haven´t signed up for the lottery, make sure you´ll do it ASAP (Click here).

 

 

Kommentit

.Tiia

Ostin tänään ensimmäisen Filippa K:n vaatteeni: mustan polvimittaisen kynähameen. Materiaaliltaan se on juurikin tuota viskoosipainotteista trikoota. Onko sinun mekkosi nyppääntynyt yhtään, tai näkyykö siinä muita "kulumisen" merkkejä? Itseäni nimittäin nyt kovasti mietityttää, että onko hame hintansa arvoinen.. Päällä se on kuin unelma; istuu täydellisesti ja näyttää hyvältä, joten mielelläni en lähtisi sitä palauttamaan :).

Mindeka
Ma-material Girl

Ei mitään mainttavaa kulumista, vaikka mekkoa on todella ahkerasti käytetty jo vuosia.

Viskoosi jos nyppääntyy, niin suosittelen pesemään ohjeen mukaan ja silittämään. Se höyry ikäänkuin työntää kuidut takaisin kankaan sisään. Tämä auttaa yleensä aina.  Jos sinulla ei ole käytössä esim. pitkähihnaista olkalaukkua, joka hinkkaa lantiota, niin en usko, että saat nyppyyntymään.

Kuulostaa juuri samalta kankaalta, joten uskon, että tulet olemaan tyytyväinen. Värikin (musta!) on kestänyt ihan uskomattoman hyvin.

.Tiia

Kiitos vinkeistä! Missä asteessa olet oman mekkosi pessyt? Yleensä pesen kaikki vaatteet 60 C°:ssa, näinköhän on viskoosille liian kuuma lämpötila..?

Mindeka
Ma-material Girl

Ei tarvitsisi 60 asteessa pestä sellaista vaatetta, jossa ei ole tahroja. Energiankulutuksenkin vuoksi kannattaa kokeilla edes 10 astetta laskea. Valkopyykki joo, lakanat ja pyyhkeet joo, mutta ei kaikkea sentään. Viskoosin saat kutistumaan tuolla lämpötilalla, melko varmasti.

Me pestään tumma, tahraton,  aikuisten pyykki 40 (-50) asteessa.

Kommentoi