10/04/2013: Toimistokelpoista lenkkivarustelua eli jakku ja lenkkarit

Ma-material Girl

Tänään on taas lenkkipäivä. Juoksen illalla töistä kotiin, joten työpukeutumisen pitää olla myös funktionaalista. Juoksureppuni on pieni, jolloin kannettavaa pitää olla vain vähän.

College- jakku/ H&M, Housut/ Whyred, Paita ja koru/ Filippa K, Kengät/ Nike Free Run 3

 

Kotiinlähtiessäni siis vaihdan jakun juoksutakkiin ja kerrastopaitaan ja siinä kaikki. Whyredin housut ovat jämäkkää (toimistokelpoista) trikoota, eikä niitä todellakaan ole tarkoitettu juoksutrikoiksi, mutta koska niissä on oikein hyvä juosta ja säästyn näin ylimääräiseltä roudaamiselta,niin minähän juoksen niissä.

Takki puuttuu kuvasta, mutta se on ohut Esprit:n, kahiseva maiharitakki, jonka sulloo reppuun helposti. Koska pääsen autolla työpaikan ovelle, ei takki ole niin merkittävä, edes sään puolesta.

  • Repussa kannan kotiin vain:
  • Jakku
  • Trikoopaita
  • Ohut takki

 

Miltä näyttää? Kehtaisitko ikinä itse moisissa vetimissä töihin?

 

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Papyli, mä olen myös yllättynyt ja samaa mieltä siitä, että kyllähän toi asu toimii ihan jees. Lisäksi se on mukava! En ole ikinä tuntenut iteäni ns. lenkkaritytöksi, mutta näköjään kyse olikin vain siitä, etten omistanut tarpeeksi räikeitä lenkkareita ;)

Koru on pari vuotta vanha, Filippa K:n. Ostin sen itselleni äitiyslomalahjaksi. Settiin kuuluu myös rannekoru. (Jäi vahingossa koko koru mainitsematta, mutta korjaan sen juttuun asap.) Kiitos huomiostasi!

Kommentoi