10/08/2013: Tennarityttö tiiliseinää vasten

Ma-material Girl

Juoksuvamman takia, matalissa kengissä töpsöttely jatkukoon. Viilenevät säät suorastaan käskevät pukeutumaan jo nahkatakkiin, vaikka iltapäivästä saattaakin olla vielä vähän liian lämmin.

Nahkatakkiobsessioni on tuonut jo yhden virheostoksen, joka harmittaa niin vietävästi. Tämä kuvien takki on Huuto.netistä, Zaran TRZ- mallistoa, joka osoittautui myyjän vakuuttelusta huolimatta tekonahkaiseksi. Käsituntuna sitä ei tajuaisi, mutta vyölenkkien nurja puoli paljastaa tylsän totuuden. Tämä menee siis myyntiin, koska en kaipaa kaappiini hutiostosta, joka muistuttaa tästä epäonnisesta tapahtumasta. Jos se kiinnostaa sinua, niin huikkaa kommenttiboksiin. Takki irtoaa samalla kuin itsekin sen ostin: 25€ (+mahdolliset postit).

Ja jos sinulla on tarpeettomaan joku vastaava musta nahkatakki, kokoa S, niin voit tarjota sitä minulle meilitse (kuvan ja hintapyynnön kera): lily.mamaterialgirl(at)gmail.com

 

Translation:

This jacket would be perfect if only it would be real leather as it´s seller said. Oh well, still looking for that perfect black leather jacket.

 

Jacket/ Secondhand (TRZ), T-shirt & Bag/ Filippa K, Pants/ H&M, Sneakers/ Converse

Kommentit

Myntti (Ei varmistettu)

Harmillinen virhearvio myyjältä. Saitko hyvitystä? Sellainen tuli mieleen, että oletko tarkistanut (tai olet varmaan), mitä takin materiaalilappunen väittää? Joissakin kengissä olen törmännyt siihen, että osa kengästä on aitoa ja osa tekonahkaa.

Ymmärrän kyllä hyvin ärsytyksesi - itsekin kelpuutan vain aitonahkaisia kenkiä/laukkuja/takkeja kaappiini.

Mindeka
Ma-material Girl

Laput on tästä takista leikattu kokoaan pois.

Tekonahkan tunnistaa mistä tahansa "nahan" kääntöpuolelta. Tässä tapauksessa vyölenkkien saumanvaroista. Kangastahan se on.

Caelia
Caelia's

No jo oli törkeä myyjä :(

Mutta asu kyllä näyttää hyvältä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Niinpä. Oikeasti harmittaa eniten siksi, että luulin löytäneeni täydellisen mallin, (hieman epäilyttävän) halpaan hintaan. Olisi pitänyt muistaa se, että jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se todennäköisesti on.

Myyjä ei kuitenkaan tainnut tietää itsekään, ettei se ole aitoa nahkaa, koska oli ostanut sen itsekin käytettynä. Siksi siis en epäillyt pelkästään hinnan takia. Taisi olla niin, että häntä oli aikoinaan jekutettu tarkoituksellisesti (laput leikattu jo ensimmäisen myyjän toimesta) ja hän ei tiennyt jekuttavansa minua. Niin pahoillaan hän oli tilanteesta. En perunut kauppoja siksi, että minua vähän jopa kävi sääliksi tämä nuori nainen.

Olen hassu, tiedän.

Kommentoi