1/10/2012: Kiilakorkolenkkarit töissä

Ma-material Girl

Lokakuun ensimmäisen kunniaksi menen illaksi töihin. Asussa esiintyvät monet lempparini: uudet kiilakorkolenkkarit Ellokselta (Blink), nilkkamittaiseksi lyhennetyt pillifarkut (Filippa K) ja kirppikseltä löytämäni vihreä army-henkinen takki (Esprit). Huivi ja kauluspaita / Filippa K, Laukku/ LV

Ellos ei pettänyt tälläkään kertaa. Mustat kiilakorkolenkkarit löytyivät hintaan 75€, josta sai vielä kampanjatarjouksen -40%. Mitä tykkäät? Oliko kengät ostamisen arvoiset vai joko tympii koko trendi? Minä ainakin olen ihan myyty. Jee!

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Ihan supermukavat! Yleensäkin kiilakorot on helppoja työkenkiä, mutta kuvittele Papyli siihen vielä lenkkarin pehmeys ja mukavuus. Toki riippuen vähän myös siitä, miten yleensäkin on korkoja tottunut käyttämään, mutta jos puhutaan korkomukavuusasteikosta, niin todella mukavat :) Suosittelen!

Itsehän myöskin olin vielä kaksi viikkoa sitten sitä mieltä, että tollasia en osta... Ja nyt kirjoittelen tätä kommenttia kukkalegginsit jalassa. Sellaiset mulla oli päälläni viimeksi muistaakseni -89 juhannuksena. Tsihhihiii.

Mindeka
Ma-material Girl

Jep. Siitä saattaa tulla uusi tunnuslauseeni :)

Caelia
Caelia's

Hohooo, minäkin alan ehkä vähän lämpeämään noille :)

ja niin olin varma että ei ikinä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Sinäkin Brutuksein ;)

Kommentoi