14072011/Asu

Ma-material Girl

Ihanaa herätä yöllä siihen, että tarvitsee peittoa! Aamullakin mittari näytti vaatimattomat +16 astetta. Aaaah. Huomattavasti helpompaa hengittää, turvotus toivottavasti poistuu pian ja vaatettakin saa taas valita eri perustein kuin helteellä.

Mukavuus on siltikin päivän sana henkilölle, jonka on tarkoitus synnyttää kahden viikon päästä. Tässä siis päivän mukava tyyli:

 

Pehmeät Havaianas- flip flopit, mustat tregginsit ja Bonjour- koru Seppälästä, vaarinpaita Lindex, pitkä alustoppi Filippa K ja Farkkupaita/-takki French connection, kassi Donna Karan DKNY.

 

 

Minulla on kamala ikävä korkokenkiäni! En malta odottaa, että jalkojeni turvotus katoaa ja saan taas laittaa kengät jalkaani. Tossut on tossuja, mutta korkokengät on kenkiä :)

Olen muuten iskenyt silmäni alennusmyynneissä kaksiin kenkiin. En vain uskalla vinkata niistä teille ennen kuin päätän, minkä koon ostan itselleni. On meinaan hiukan jännittävää ostaa korkeita kenkiä näillä räpylöillä, kun pitäisi pystyä sovittamaankin kokoa. I know, hullua, mutta aion hakea ne (todennäköisesti yhden koon isompana) kaappiini, koska muuten menetän yöuneni.

Kommentoi