18/05/2013: Kisuballerinat kesäkadulla

Ma-material Girl

Muoti- tägi ei toimi juttujen kategorioinnissa edelleenkään, joten olkoon tämä siis aiheeltaan jotain muuta. Edit. Tänään jo toimiikin! Hyvä Lily!  Muistattehan myös, että blogini sivupalkista, kohdasta Tunnisteet löytyvät kaikki asukuvani Tyyli -kohdan alta. Olettaen siis, että tägipilvi vielä ilmestyy sinne sivupalkkiini joskus. (Huhuu, Toimitus. Saahan ne takaisin?!). Lily siis uudistuu, joten blogin ulkomuoto ja mahdolliset juttujen lukuongelmat tms. liittyvät siihen ja varmaan myöskin toisiinsa. Yritän alkuviikosta saada blogin ulkonäköä hieman selkeämmäksi, mutta siihen asti: koittakaa kestää. Kerrothan myöskin lukijana, mitä mieltä olet uudistuksesta ja jos vaikka joku linkki tai sivupalkin juttu ei toimi oikealla tavalla. Näin saamme tiedon Lilyn toimitukseen, jossa ongelmiin voidaan ja osataan puuttua. Kaikenlainen palaute on aina uudistushommissa tervetullutta! Ja nyt siihen päivän asuun:

Ballerinat/ H&M, Kello/ Vintage, Housut, toppi, laukku ja karvaliivi/ Kaikki Filippa K, Aurinkolasit/ H&M

Shoes/ H&M, Watch/ Vintage, Pants, top, Bag and Fake fur vest/ All Filippa K, Sunglasses/ H&M

 

Edit: Alkuperäinen otsikko kuului: Hiiriballerinat kesäkadulla....

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Moi Mindeka! Vastasimme kysymyksiisi toimituksen jutussa - tässä tuplana:

"(BANNERIKUVASTA) Nyt viikonloppuna emme pääse tarkistamaan asiaa varmasti. Mutta jos on niin että blogin bannerikuva on ollut vanhan blogisi levyinen, se ei skaalaudu suuremmaksi (tämä on kohtuuvarma veikkauksemme siis :). Kannattaa siis ehkä suurentaa kuvaa ja asentaa se uudelleen paikalleen, jospa asettuisi nätisti.

Sosiaalisen median linkit ovat erilaiset kuin ennen, käy siis laittamassa Bloglovin uudelleen sivupalkkiisi. Toimitus tykkää -kuvakkeen asentamista tutkimme ensi viikolla. Pohja on uusi ja sivusto on responsiivinen (helppo lukea myös mobiilista ja padilta), joten blogin asettelua kannattaa fiksailla ja tuunailla kuvia niin että näyttää uudelleen siltä miltä haluat. Vanhat kuvat on skaalattu (ellei niitä ole tehty johonkin tiettyyn mittaan) koska muuten näyttäisivät hassuilta uudella pohjalla.

Blogisi jutussa kyselit tägipilvestä - on tallessa ja palaa kyllä!"

Liv
Päiväuniaika

Voi ei miten söpöt kengät! :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Ömm. Siis. Nuohan on kissaballerinat? Kengissä on KISSAN kuva, ei hiiren. Hiiri on pyöreäkorvainen. Tuo on kissa.

Mindeka
Ma-material Girl

Hahahhaaa! Nyt on käynyt hassu lipasahdus tuossa otsikossa, sillä tietenkin tiesin, että nämä ovat kissat, mutta tuota, hmmm. aivoilleni on tapahtunut jotain? ;) Kiitos oikaisusta. Korjaan otsikon asap. Hahah.

Anonymous (Ei varmistettu)

:D No kerrankos sitä kissaa hiireksi sanoo! Sitähän sattuu itsekullekin. Unohdinpa sanoa, että tosiaan on ihan supersöpöt ballerinat! Onko ihan tämän kesän mallia? :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos ymmärtäväisyydestäsi ;) Uskon, että olen ajatuksissani liittänyt kissan ja hiiren niin vahvasti pariksi, että siski menee hiirulaiset ja kisumirrit sekaisin. Tai sitten äitiys todella syö aivoja....

 

On tämän kesän mallistoa. Bongasin pari viikkoa sitten nettikaupasta, joten löytynee jo liikkeistäkin?

Kommentoi