18/07/2013: Unelmankevyt paitapusero

Ma-material Girl

 

Silläkin uhalla, että alan kuulostaa papukaijalta, joka hokee koko ajan vain unelmankevyestä ja henkäyksen ohuesta, minun on pakko esitellä aleostokseni teille, sillä huomaan pitäväni sitä joka päivä ja aivan kaikkien alaosien kanssa.

Ostin Filippa K:n alesta tuon hennon vaaleansinisen ja todellakin unelmankevyen paitapuseron, johon olen syvästi ihastunut. Materiaali on läpikuultavaa polyesteriä, joka ei siltikään yhtään haukkua ansaitse. Jos (ja kun) pesen puseron iltaisin, ripustan sen henkarille kuivumaan, niin ilman silitysrumbaa, minua odottaa aamulla puhdas ja kuiva pusero, joka pääsee päälleni -Myös tänään. Olenhan kertonut siis, etten ole juurikaan silittämisen ystävä? (No, nyt ainakin olen.)

Suosittelen muuten kokeilemaan avoimesti eri kokoa kuin mitä yleensä ostaa, varsinkin tällaisissa puseroissa, sillä tämäkin on kaksi kokoa suurempi kuin oma kokoni yleensä. Parhaimmillaan tällaiset ilmavat ja kevyet puserot ovat mielestäni silloin, kun ne ovat selkeästi löysiä ja isohkoja.

Vai olisiko joku teistä ajatellut, että onpa tyttörukka mennyt ostamaan liian ison paidan itselleen?

 

Blouse/ Filippa K, Skirt/ H&M, Bag/ Marc By Marc Jacobs, Flip flops/ Bianco

 

 

 

 

Kommentit

Caelia
Caelia's

Hyvältä näyttää eikä ollenkaan liian suurelta! Itsekin tykkään ostaa ne unelmankevyet ronskisti reilumpana niin laskeutuvat kivasti.

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti!

Mä huomasin ostaneeni alesta toisenkin isohkon (Heh, XL- koon) paidan, ja heti oli kaverit naureskelemassa, että meneekö toi over sized -juttu nyt hieman överiksi... Mutta ei mun mielestä :)

Kommentoi