1v 7kk taapero: Hair cut or no cut?

Varoitus: Juttu alkaa kuluneimmalla ja kliseisellä lauseella, joka liitetään aina lapsiin.

”Voi että, miten nopesti ne kasvavatkaan!”

helmikuun_27._2013_001.jpg

Esittelyssä, taaperomuotia tulevalle keväälle: hiuspanta ja löysät haaremihousut. Rentoa ja helppoa 🙂

Olemme pähkäilleet nyt näiden hiusten kanssa jo melkeinpä vuoden. Ne kasvavat nopesti ja vaikka otsista kuinka lyhentää, roikkuu se hetken päästä taas häiritsevästi silmillä. Puolisoni vastustaa hiusten muotoonleikkaamista, mutta sitäkin enenmmän vielä sitä, että leikkaisimme (vieläkin) vain otsista, jolloin siitä syntyisi hänen mielestään ”tsekkitukka” eli takatukka.

helmikuun_27._2013_003.jpg

Gabrielin hiukset ylttävät jo pitkälle niskaan, joka kotioloissa sutaistaan ponnarille. Anoppi sanoi heti hänen ”näyttävän ihan tytöltä!!”, joka meidän mielestä on vaan hauska vitsi: Gabriela. Mutta ilmeisesti se on siis joillekin liikaa purtavaksi. Ajatella nyt: poika, joka näyttää ihan tytöltä, koska hänellä on ponnari. Onhan se nyt ihan kamalaa.

 

Kommentit (6)
 1. Ponnarille vaan! Nythän toi pannan kanssa näyttää sellaselta Italialaiselta futarimuodilta joka ei varmaan Gabrielin iskää haittaa.

  Siirillähän on irokeesi jo ihan luonnostaan, syntymästä asti ollut, ja tuntuu ainakin siltä, että hiukset ympärillä ei kasva ollenkaan mutta tupsut päälaella vaan tuuhenee ja pitenee. Punk-tyyli onkin varmaan ainoa, mitä vanhemmat eivät ole läpikäyneet, joten ehkäpä Sipuli paikkaa tämän aukon :)))

  Ja se vielä, että annetaan anoppien ihan rauhassa ja kaikella rakkaudella,  olla omaa mieltään. Nyökkäillään vaan ja tehdään kuitenkin niin kuin itse halutaan. 

 2. Kiitti kommenteista Liv ja Nonariina! Kyllä me taidetaan ponnarissa pysytellä, ainakin vielä kesän yli.

  Tuli mieleen muuten tällainen vanhan kansan usko: Jos leikkaa alle 2-v lapselta hiukset, niin lapsi ei opi lainkaan puhumaann Ihme, ettei anoppi ole tätä kuullut (tai ainakaan meille sanonut siitä) 😀

  HelloAochi: Mä näin kanssa just telkkarista sellaisen pari vuotiaan, jolla oli ihan sairaan makee irokeesi! Jos ei puolisolle kelpaa perinteinenkään parturointi, niin mitenkäs veikkaat, että kävis irokeesin kanssa? Ei ehkä ottais ihan tuulta purjeisiin 😉

  Ella F. : erityiskiitos kommentistasi, sillä sen avulla löysin taas uuden palstan! Thirty-something-mamman aatteet kiinnostaa kovasti, jostain kumman syystä 😉 Kiitti vielä ja palataan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *