20/03/2013: College-jakku (lahjaksi kanssabloggaajalta)

Ma-material Girl

Pehmeä college-jakku on lahja blogikaveriltani Lurulta. (Kiitos, vielä kerran!) Tapahtumaketju sai alkunsa hänen kommenttipalstallaan, jonka lopuksi Luru tarjoutui antamaan sen minulle, koska hänellä se on jäänyt jostain syystä käyttämättä. Hämmästyksissäni en voinut ymmärtää, että tällaista tapahtuu, mutta eilen, kun postimies toi paketin, niin pakkohan se oli uskoa! Aivan uskomatonta.

Jakku on ihanan pehmoista collegea ja (paljettijakun ohella ) sellainen tuote, jota olen oikeasti etsinyt jo vuosia. Jostain syystä kaupan hyllyiltä ei sitä oikeaa minulle löytynyt, mutta kanssabloggajan kaapista kyllä ;) Tässä on tavarankierto ja ekologisuus paikallaan, joten en aio kokea huonoa omatuntoa tästä, vaikka juuri siivosinkin vaatekaappini. Tämä nimittäin oli tiedossa jo tuolloin, joten karsin sillä silmällä, että kohta rivissä on myös yksi harmaa jakku.

Peukku ja sydän sulle Luru! Olen sulle lasillisen velkaa :)

 

Kommentit

Luru
Changes

Jee! Se sopii sulle niin hyvin! Hirveesti syrämmii, kamuseni! <3

Mindeka
Ma-material Girl

Toistelen itseäni, mutta ei se mitään: Kiitos Luru <3

Papyli: Kiitos. Ne on Tukholmasta muutama vuosi sitten. En kuollaksenikaan muista liikkeen nimeä, mutta Götgatanilla se oli, sellainen pieni kenkäliike. Pieni miinus näissä on (joka myös sotii periaatteitani vastaan) se, että ne eivät ole nahkaa. Mutta muuten (?mitä se sitten tarkoittaakaan?) mukavat :D

Kommentoi