21/12/2012: Silver skirt & kashmir dress

Ma-material Girl

Viis maailmanlopusta, mulla on uusi hopeinen hame!

Biker bootsit, kaulahuivi ja neulemekko/ Filippa K, Hame/ H&M (now on Sale)

 

Ystävän kolmekymppisille on tiedossa pukukoodi: SILVER. Ennakkopanikoinnit on nyt unohdettu ja levollisin mielin jään odottamaan Loppiaisen juhlia, sillä eilen löysin täydellisen vaatekappaleen tuleviin bileisiin. H&M:n alesta löytyi hopeinen tekonahkahame, joka talttuu myös arkiseen käyttöön, ehkä vähän yllättäenkin(?), beigen kashmir-neuleen kanssa.

Mitä tykkäät? Ja miten itse noudattaisit vastaavaa pukukoodia?

Kommentit

Silkkitassu

Nätti! En kyllä itse osaisi pukeutua hopeiseen juhlaan.. Varmaan samalla linjalla menisin (yrittäisin löytää kaupasta edes vähän minulle sopivan asun hopeisena) ja laittaisin paljon hopeakoruja..Tuo beige kasmir-neule on tosi hieno!

phocahispida

Minulla on kokonaan hopeankiiltoinen H&M:n mekko. Se on lojunut raskausajan kaapin pohjalla, nyt ajattelin keikistellä siinä laivan ravintolassa viikonloppuna. :)

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Ihana hame, oma vanhojentanssi mekkoni oli hopeinen, joten jos vaikka sen laittais...tai sitten ehdottomasti ei ;D. Tykkäsin kyllä erityisesti tosta kauniista huivista, vaikka hamekin on pähee!

my view

tyylikäs :) juuri noin yhdisteltynä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos kivoista kommenteistanne tyttöset!

Silkkitassu: Ajattelin itsekin ensin sitä korujuttua, mutta kun näin tämän alerekissä, niin ongelmani oli ratkaistu. Käytän siis enimmäkseen keltakultaa, joten myös korut olisi joutunut hankkimaan (ja jääneet todennäköisesti sen jälkeen käyttämättä), mutta uskon monen juhlijan toteuttaneen sen niin!

phocahispida: Kuulostaa hyvälle suunnitelmalle! Hauskaa risteilyä!

Nonariina: Vaadin kuvia!! ;)

myview: Mä ajattelin sua, kun yhdistin nämä! Olet siis jollain tasolla toiminut inpiraationani!

Juhliin ajattelin yhdistää sen luonnonvalkoiseen silkkipaitaa ja ehkä boyfriend- malliseen jakkuun... Mutta, katsotaan sitä sitten joulun jälkeen. (Jos hame ensinnäkään mahtuu enää äidin herkkujen jälkeen päälle!?)

:D

Kommentoi