24/10/2012

Ma-material Girl

 

Mekko/ Fashion-kirppis (Monki), Kashmir-huivi, legginsit ja nilkkurit/ Filippa K

Loppukesän Fashion-kirppikseltä löytämäni Monkin mekko on ollut kovassa käytössä. Se on mukava, kivan näköinen sekä helposti putsattavissa, taaperon ruokailujen jälkeen (rapatessa roiskuu). Etukappale on siis tekonahkaa, jonka ansiosta sen voi pyyhkäistä kostealla liinalla puhtaaksi.

En tiedä, ovatko muut taaperon äidit huomanneet samaa, mutta ainakin minulla on aina, vähintäänkin olkapäällä, jotain ihme möhnää ja roisketta ;)

Kommentit

Caelia
Caelia's

Ihan huippumakee toi mekko! Ja plussaa vielä käytännöllisyydestä lapsen kanssa.

Juu, möhnää ja roisketta löytyy täälläkin! Aina ulos lähtiessäni luulen olevani siisti ja puhdas ja sitten löydän pohkeesta (Olivia oppi juuri ryömimään ja roikkumaan mun lahkeessa) jonkun ison pläntin.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Hoksasin, että minullakin on kaapissa tekonahkamekko, jota olen tähän asti pitänyt tylsästi ainoastaan bilevaatteena. Kappas, sehän taipuu oikein asustettuna mainiosti myös arkikäyttöön ja on mitä parhain vaate kaltaiselleni päivän ruokalista rinnuksilla-ihmiselle. 

Kiitos inspiraatiosta! 

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Möhnää löytyy ja sitten oon kehittänyt itselleni sellasen ihastuttavan tavan, että lämmitettyäni maidon kokeilen sitä kädelle, jonka jälkeen pyyhin käden vasempaan kylkeeni....eli siis paita oikealta olkapäältä puklussa ja vasemmasta kyljestä maidossa...nice ; )

Mindeka
Ma-material Girl

Hahaha, mahtavaa tytöt! Kiitos kivoista kommenteistanne ja siitä, etten ole ainoa kävelevä ruokalista kaupungilla ;)

Muistin muuten just, miten ihan vastasyntyneen kanssa pelkäsi aina sitä, että liivinsuojus pettää ja paita on rinnuksista märkä ("Olisipa se noloa!") . Niin ei kuitenkaan tainnut (julkisesti) käydä kertaakaan. Harvemmin nykyisin enää pelkää mitään noihin eritteisiin tai ruokiin liittyvää.. Hyvää siedätyshoitoa siis ON ollut.

Caelia: Mahtavaa! Onnea ryömivä Olivia! Mietinkin eilen juuri teitä, että minne ootte kadonneet. Hyvä, että ette minnekään ;)

Caelia
Caelia's

Olivia kiittää :)

Nyt täällä myös kontataan ja noustaan tukea vasten seisomaan, kamala kiire tytöllä eteenpäin :)

Mindeka
Ma-material Girl

Ihan huippua! Aktiivinen ja reipas tyttö!

Kommentoi